Marlanie girata de administratia Chirica. Doua nopti si doua zile, timpul de livrare a teilor de la punctul vamal pana pe pietonal

0
53

Doua nopti si doua zile a durat parcurgerea traseului de la punctul vamal unde au fost “debarcati” cei 100 de tei si pana pe pietonalul Stefan cel Mare din Iasi, locul in care urmeaza sa fie replantati. Proasta gestionare a acestei situatii a fost dublata de o comunicare catastrofala la nivelul serviciului de profil al Primariei Iasi. In timp ce angajatii acestui serviciu, in numar de 12, sforaiau sub plapumi, presa ieseana era prezenta, inca de la orele 8.40, in fata Primariei pentru a imortaliza momentul  plantarii primului tei argintiu pe un pietonalul cenusiu, actiune anuntata de edilul interimar, Mihai Chirica, pentru orele 9.00:“ Teii au intrat in Romania in seara zilei de joi spre vineri, iar sambata dimineata, la ora 9.00, acestia vor ajunge pe pietonal si vor fi plantati in aceeasi zi”.

Cu 10 minute mai devreme de aceasta ora, a inceput caruselul minciunilor din partea comunicatorilor acestei institutii.

8.50 – ziaristii care asteaptau sosirea tirurilor cu tei primesc urmatorul mesaj din partea purtatorului de cuvant al Primariei, Sebastian Buraga: “Ora 11.00 ajung teii care vor fi plantati pe pietonal”.

9.40- cei de la Asociatia “Iasul iubeste teii” anunta faptul ca teii vor ajunge pe pietonal la ora 12.00

12.41 –  purtatorul de cuvant al Primariei trimite un nou mesaj:”Salut. Ora 13.40 ajung teii pe pietonal”.

14.00- teii nu au ajuns inca pe pietonal. 15 ziaristi, 7 utilaje si 30 de muncitori ai SC Servicii Publice inca asteapta in ploaie ca relativitatea aproximatiilor lui Chirica sa ia sfarsit.

UPDATE

14.25 au ajuns teii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 42 = 50