Marturisirea lui Mihai Chirica in fata taberelor unificate ale PSD Iasi: “Nichita trebuie sa aiba demnitatea de a se opri”

0
50

In urma cu putin timp, Mihai Chirica, seful Organizaiei Municipale a PSD Iasi, a transmis un mesaj clar, de pe scena Casei de Cultura a Studentilor din Iasi, acolo unde a avut loc Conferinta Organizatiei  Municipale a PSD, catre cel care credea ca PSD-ul si proiectele politice si administrative ale Iasului se vor sfarsi odata cu el.

Este vorba de un subiect foarte mediatizat, de indoiala pentru unii, de nostalgie pentru altii si de regret pentru toti, cel legat de plecarea domnului primar Nichita. Nu a fost un moment fericit pentru nici unul dintre noi. Tot ceea ce s-a intamplat in PSD Iasi si in Primaria Iasi a fost rezultatul propriilor sale actiuni. Nu a fost nimeni in nici o masura sa se opuna acestor lucruri. Prin urmare, nu putem sa ne invinuim cu nimic. Meritul dumnealui este ca ne-a lasat sa muncim si nu ne-a pus piedici, dar trebuie sa inteleaga ca traim un alt moment. Trebuie sa aiba forta si demnitatea de a se opri si a lasa ca lucrurile bune sa mearga mai departe”, a fost mesajul lui Mihai Chirica catre fantoma politicii locale, Gheorghe Nichita.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

40 − 31 =