Mihai Chirica: “PSD trebuie sa ramana un loc de pelerinaj politic. A trecut vremea lui ”dezbina si condu!”

0
69

Mihai Chirica rămâne preşedinte al organizaţiei municipale Iaşi a PSD, acesta fiind votat cu 304 voturi pentru din 307 exprimate. La lucrările conferinţei municipale Iaşi a PSD, astăzi, au participat 360 de reprezentanţi din judet.

In cadrul Conferintei Organizatiei Municipale a PSD Iasi, Mihai Chirica a anuntat deschiderea PSD Iasi catre comunicare, dupa ani de zile in care atributul transparentei a fost acaparat si sufocat de Gheorghe Nichta. Mai mult, Chirica a precizat ca “PSD trebuie sa ramana ca un loc de pelerinaj pentru cei care doresc sa afle ce este o organizatie politica”.

Liderul municipal a facut apel la pastrarea spiritului de echipa in partid, la evolutie, sub forma exprimarii punctelor de vedere, nu a reprimarii dreptului la opinie, asa cum s-a intamplat sub domnia de trista amintire a lui Gheorghe Nichita. Chirica a indemnat chiar la crearea unui spirit de competitie in sanul partidului.

Nimeni nu va reusi de unul singur sa faca pace in acest partid. E momentul ca fiecare organizatie locala sa aiba ceva de spus. Fiecare mebru de partid trebuie sa aiba un punct de vedere. Fiecare Birou Local trebuie sa faca si puncte de vedere contra. Un lider puternic lasa sa creasca in jurul lui, alti lideri. Nu mai este vremea lui “dezbina si condu!”. A trecut acea vreme. Au trecut 25 de ani de hartuire pentru functii, pentru varf de piramida, acel varf rece si ascutit care de multe ori te ucide, si o face cu siguranta”, a spus Mihai Chirica.

Urmeaza ca in data de 3 octombrie 2015, la orele 14.00, la Teatru Luceafarul, sa aiba loc Conferinta Judeteana a PSD Iasi pentru alegerea presedintelui Organizatiei Judetene a PSD Iasi, loc vacant dupa retragerea spijinului politic pentru Gheorghe Nichita si ejectarea acestuia din politica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here