Masura ciudata a Jandarmeriei iesene. Dronele sunt interzise la petrecerea de Revelion din Piata Palatului Culturii din Iasi

0
67

În ultima zi a acestui an, începând cu ora 18.00, mai multe echipaje de jandarmi, polițiști, pompieri și polițiști locali  vor acționa, pentru asigurarea ordinii publice cu ocazia desfășurării concertului de Revelion şi a focul de artificii din Piața Palatului Culturii din Iași.  In zona scenei se va monta un dispozitiv de protecţie din garduri, iar mai multe patrule de jandarmi şi poliţişti vor acţiona pentru menţinerea şi asigurarea ordinii publice, astfel încât manifestarea artistică să se desfășoare în cele mai bune condiții.

In funcție de stadiul montării echipamentelor de sonorizare și prezenta spectatorilor la concert str. Anastasie Panu și str. Palat vor fi închise circulației auto, din motive de siguranță.

De asemenea, tot in noaptea de Revelion se vor asigura măsuri de ordine şi la manifestările organizate în Paşcani, Tg. Frumos şi Hîrlău.

În vederea evitării incidentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure liniştea publică, jandarmii ieşeni recomandă cetăţenilor să evite consumul excesiv de alcool,  persoanele care participă la concert trebuie să evite implicarea în conflicte de orice natură, iar în cazul sesizării săvârşirii unor fapte de natură antisocială să se solicite intervenţia forţelor de ordine. De asemenea, din motive de siguranță, folosirea dronelor este interzisă, iar persoanelor care vin la concert împreună cu copii, le recomandăm să acorde o atenţie deosebită acestora, pentru a se evita pierderea sau rătăcirea minorilor”, sunt recomandarile jandarmilor ieseni.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here