Meciul cu Steaua si alegerile prezidentiale din Republica Moldova paralizeaza traficul pe Copou

0
61

Conducerea municipalității a emis astăzi două dispoziții de restricționare a traficului rutier ca urmare a unor evenimente organizate în oraș. Astfel, pentru buna desfășurare a partidei de fotbal din cadrul Ligii I Orange dintre echipele CSM Politehnica Iași și Steaua București, se închide circulația auto, cu excepția riveranilor, în ziua de duminică, 30 octombrie, în intervalul orar 18.30 – 22.30, funcție de necesități, pe străzile G-ral Toma Dumitrescu, Dumbrava Roșie, George Coșbuc și aleea Gr. Ghica Vodă (tronson cu sens unic de circulație – coborâre).

Totodată, se interzice comercializarea băuturilor alcoolice pe o rază de 500 de metri în zona Stadionului „Emil Alexandrescu” cu două ore înainte și în timpul desfășurării partidei de fotbal.

De asemenea, pentru buna desfășurare a alegerilor prezidențiale din Republica Moldova, care vor avea loc la secția de votare de la Consulatul Republicii Moldova din Municipiul Iași din aleea Grigore Ghica Vodă, nr. 60A, se închide circulația auto, cu excepția riveranilor, pe aleea Grigore Ghica Vodă (tronson fără linii de tramvai, prin spatele Bisericii Sf. Nicolae), de la intersecția cu calea de acces în Complexul Târgușor Copou până la Rond Agronomie, în ziua de duminică, 30 octombrie 2016, între orele 6.00 și 22.00. În plus, se interzice comercializarea băuturilor alcoolice pe o rază de 200 de metri în zona Consulatului, cu două ore înainte și pe durata desfășurării alegerilor.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here