Medicul ieşean Lucian Miron, șeful Clinicii de Oncologie, infectat cu coronavirus

0
66

Prof. univ. dr. Lucian Miron, șeful Clinicii de Oncologie din cadrul Institutului Regional de Oncologie Iași, a fost depistat pozitiv la testul COVID-19. Acesta ar fi fost în urma cu o săptămână la Paris, la un congres de specialitate.

Acest diagnostic a aruncat intr-o criza fara precedent clinica pe care doctorul Miron o conducea, repartitia bolnavilor cronici aflati in evidenta acestuia urmand a se face in perioada urmatoare.

 Lucian Miron este sotul doamnei Ingrid Miron, șefa clinicii de hematologie și oncologie din cadrul Spitalului de copii Sfânta Maria.  Aceasta confirmă informaţia conform căreia testul soţului ei a fost pozitiv pentru COVID 19, în timp ce rezultatele acesteia vor apărea în cursul zilei de marţi, 17 martie, dar că se aşteaptă să fie pozitiv, din moment ce au locuit în acest timp în aceeaşi casă.

Suntem de astăzi, de luni după-amiază, la Spitalul de Boli Infecţioase, soţul meu în izolare, iar eu aştept testele, tot în izolare. Şi noi, şi DSP, şi conducerea Spitalului Sf. Maria am respectat procedurile în vigoare şi am acţionat în temeiul de lege valabil pentru data respectivă. Din fericire nu avem semne clinice şi sperăm să rămânem tot aşa”, a declarat Ingrid Miron pentru ZDI.(M.G.)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here