Mediocritate, numele tau este Maricel Popa! Sportivii ieseni, umiliti de presedintele CJ Iasi cu premii sociale de 200 de lei

0
50

Ieri seara, sala de spectacole a Teatrului Luceafarul din Iasi a gazduit un eveniment grotesc al carui amfitrion a fost presedintele CJ, Maricel Popa. Victimele acestui simulacru de gala dedicata performantei in sport au fost chiar sportivii ieseni. Insotitorii, parintii sau sustinatorii acestora nu au avut locuri in mica sala de la Luceafarul din cauza fosilelor PSD, de la primari adusi din judet, consilieri locali si judeteni si pana la parlamentari PSD. Gafele s-au tinut lant. Desi unii dintre parlamentarii ieseni adusi la acest evenimemt electoral aveau o reprezentare sportiva, cum este cazul lui Vasile Catea, Popa a tinut sa multumeasca deputatului PSD, ci nu presedintelui Federatiei Romane de Box. Spre amuzamentul sportivilor prezenti mai mult in culise decat in sala, Popa si-a dovedit maxima ignoranta, pocind numele unora dintre parlamentarii din propriul partid, cum este cazul Cameliei Gavrila, pe care Popa a prezentat-o ca fiind Camelia Gavril. Gala a fost imbibata cap coada de gangaveli laudative la adresa celor din PSD, dar si de balbe si  declaratii confuze ale acestui Dancila de Iasi.

Parlamentarii PMP si PNL sa investeasca in sport, nu sa dea SMS-uri. Eu, in calitate de presedinte al CJ Iasi, am adus performanta la Iasi prin Omega Tehnoton…”, a baiguit Popa in finalul galei.

Cu putin timp inainte de finalul galei, Vladut Simionescu, cel mai bine clasat judoka român, la masculin, în clasamentul mondial, incadrat de necalificatii din jurul lui Maricel Popa la sporturi neolimpice, a anuntat ca va pleca sa reprezinte un alt club din afara Iasului, reprosand autoritatilor din Iasi faptul ca nu sprijina performanta in sport. La finalul galei, Maricel Popa a trecut pe langa sportiv, ignorandu-l cu desavarsire, lucru ce denota inca o data faptul ca interesul acestui individ fata de soarta sportului iesean este nula. O alta gafa, lipsa de bun simt ori diplomatie a acestui individ gangav este aceea ca multumirile de final nu s-au indreptat catre sportivi, ci catre parlamentrii PSD care l-au sprijinit…la minister.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

45 + = 53