Menajeria “animalelor politice” de la Primaria Valea Lupului! Strans uniti in jurul unui spagar , cu un primar repetent la ABC-ul administratiei

0
69

Un spagar de top din politica bahluiana este imaginea unei primarii din judetul Iasi. Vremurile in care toate cele umblatoare se raportau la Partid si Tovaras, nu sunt apuse. La Valea Lupului, o comuna cu mari sperante de schimbare si dezvoltare, imaginea presedintelui PNL Iasi, Costel Alexe, invinuit de spaga si  alte fapte penale, este strans legata de imaginea actualei administratii. In fotografia de coperta a paginii oficiale de facebook a institutiei, Costel Alexe este incadrat de functionari, consilieri locali si de un primar caruia de abia i se vede esarfa tricolora in umbra marelui spagar. Modul in care noua generatie de primarasi de comune intelege inca sa se asocieze cu zona insaluba a politicii, dupa momentul alegerilor, in loc sa se contopeasca cu exemplele  de succes ale intailor gospodari ai unor comunitati din vestul tarii sau de aiurea,este primul semn al unei administratii inca bolnave, lipsite de initiative edilitare, dar cramponate in ploconeli fata de diverse “animale politice” cu metehne de interlopi.

Liviu Dulgheru, primarul comunei, stie destul de bine acest lucru, dar inca nu se poate trezi din betia castigarii  primului mandat de primar, si considera in continuare ca este o datorie de onoare sa-I mai pupe ghiulul baronasului Alexe pana ce acesta va disparea, ca un semn de normalitate, din sfea publica, in loc sa se puna cu burta pe invatat administratie. Reamintim faptul ca acest primar, contactat de reporterii AgoraPress, habar nu avea de faptul ca cimitirul din localitate este in administrarea Primariei, dar inducea in eroare cu seninatate, sustinand cu tarie ca este al bisericii, “ca doar popa ingroapa oameni acolo”. Ulterior, vazand ca in discutie libera , edilul se pierde in nuante, AgoraPress a inaintat o adresa oficiala, la care nu a primit raspuns nici acum, la trecerea a 3 luni de zile. In consecinta, pe numele lui Liviu Dugheru va fi facuta o reclamatie administrativa sau o plangere in contencios administrativ.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here