Mesajul revoltător al directorului Filarmonicii „Oltenia”, fost preot: „Măcar un glonț în cap acelor așa-zise ‘mame’ care au ieșit cu copiii in brate la proteste”

0
69

Directorul Filarmonicii “Oltenia”, fost preot, critică mamele care își duc copiii la proteste. Într-un comentariu pe Facebook, Gabriel Zamfir a șocat pe toată lumea cu părerea lui.

„Un mare respect pentru acei jandarmi și macar un glonț în cap acelor așa-zise ‘mame’ care au ieșit cu copiii in brate la proteste deși se stia ca nu e un protest pașnic așa cum ar trebui să fie în democratie. Dar deh nu avem aceeasi definitie pentru ‘democratie’”.

Deputatul USR de Dolj Adrian Claudiu Prisnel a criticat dur interventia lui Zamfir. „Un limbaj de o violenta socanta, mai ales ca vine din partea unui fost preot. Inca un profitor al puterii PSD-ALDE, care face jocul murdar al stapanilor sai. (…). O astfel de atitudine este de neacceptat! Ii cer directorului Gabriel Zamfir sa prezinte urgent scuze publice, precum si demisia de onoare. O institutie de cultura precum Filarmonica Oltenia nu poate fi reprezentata de un asemenea om cu mentalitate de bruta”, a scris Prisnel pe pagina sa de Facebook.

Atitudinea fostului preot a fost dur criticata si de alte persoane, printre care si fostul Ministru al Culturii, Theodor Paleologu.

“Încă un derbedeu al regimului mafiot, director al Filarmonicii din Craiova, deși nimic din CV-ul său nu-l recomandă pentru asemenea poziție: Gabriel Zamfir. Și mutra lui e fascinantă prin abjecție și prostie.
Îl somez pe George Ivașcu să-l dea imediat afară pe acest pitecantrop agresiv care face de rușine Ministerul Culturii”, a scris Paleologu pe pagina sa.

Imediat dupa aceasta postare, scursura umana care conduce Filarmonica din Craiova si-a sters contul de facebook

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here