Limbaj de borfas al unui presedinte liberal din Iasi, aspirant la functia de europarlamentar

0
72

Retelele de socializare continua sa fie o sursa inepuizabila de carti de vizita ale unor scursuri umane ajunse in politica. Dupa celebrii puscariabili ai PSD-ului – Voinea, Radulescu, Zamfir sau Birdac, un liberal din Iasi, presedinte OPV3 (!), a reusit sa isi dezonoreze cu brio imaginea, printr-o prestatie demna de un meltean misogin tocmai iesit din puscarie.

Tot mai multi romani nu mai accepta umilinta , dezonoarea si penibila prestație a guvernului, de aici pana la revolta nu este decât un pas. Pentru a fi liniște in țară soluția este una singura, demisia acestui guvern submediocru si dragnea urgent la pușcărie ! Romania nu este tărâmul hoției si a prăduitorilor din PSD, este a noastră a celor cu demnitate si onoare!”, sustine “onorabilul” Marcel Zegan intr-un comentariu agramat facut la o postare despre stat si siguranta cetateanului, a lui Vasile Roman, fostul consilier personal al primarului Chirica.

Cautand putin in biografia online a acestui individ, am avut surpriza sa aflam ca Zegrean este, nici mai mult nici mai putin, decat viitorul candidat PNL la europarlamentare, “un roman adevarat, patriot, luptator aprig impotriva celor ce ne-au terminat tara!”, dupa cum il caracterizeaza chiar o colega liberala.

Individul in cauza completeaza un tablou sumbru al liberalismului iesean in care si-au gasit locul tot felul de oportunisti, talhari de tren si copii cu cas la gura, tocmai fauna de care nu este nevoie intr-o opozitie de care Romania are nevoie in aceste momente.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here