Mihai Chirica a pierdut toate funcţiile politice detinute in PSD, dar nu a fost exlus din partid

0
61

Vicepreşedintele PSD, Mihai Chirica, preşedinte interimar al PSD Iaşi, a fost suspendat din toate functiile politice la şedinţa CExN al PSD de astazi. Impotriva lui Chirica nu aplicat sancţiunea excluderii din partid, acesta acuzând faptul că liderul partidului, Liviu Dragnea, a fost dezinformat cu privire la ieşirile sale publice. Tot astazi, Comitetul executiv național a votat ca Maricel Popa să fie noul președinte al PSD Iași.

E o premieră mondială, când un preşedinte de organizaţie care a spus adevărul este pedepsit pentru asta. Arată faptul că mai este mult de lucru. Sunt membru PSD, sunt primarul municipiului Iaşi, am o comunitate pe care trebuie să o reprezint. Nu m-a împins nimeni să intru în PSD. Este drumul pe care mi l-am ales şi voi merge mai departe. Decizia a fost să rămân membru PSD fără funcţie de conducere politică”, a declarat Mihai Chirica.

El a precizat că votul a fost unanim si ca “au fost mai mulţi” care l-au dezinformat pe Liviu Dragnea.

Eu sunt dezamăgit că s-au spus multe lucruri neadevărate faţă de ieşirile mele publice. A fost un act de dezinformare a preşedintelui preşedintelui în ceea ce priveşte atacul meu la adresa PSD, la adresa guvernului Grindeanu, care nu s-a întîâmplat niciodată”, a adăugat primarul municipiului Iaşi.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here