Mihai Chirica îndeamnă iesenii să iasa la vot. “Este foarte important ca viitorul primar să aibă legitimitate deplină în fata comunitătii iesene!”

0
59

Mihai Chirica, candidatul PSD la functia de primar al Municipiului Iași, a făcut un bilanț al campaniei electorale pentru alegerile locale de duminică, 5 iunie.

Eu și echipa mea am discutat cu mii de ieșeni, am avut zeci de întâlniri în care am prezentat proiecte realizabile și soluții concrete. Suntem recunoscători miilor de ieșeni care ne-au transmis gândurile lor bune, care ne-au asigurat de încrederea și susținerea lor. Acest lucru ne responsabilizează și mai mult și ne obligă să muncim cu maximă determinare și în continuare. Le mulțumesc miilor de ieșeni care ne-au ascultat, care ne-au transmis gândurile și dorințele lor, dar, mai ales, faptul că au încredere în noi și în proiectele noastre!”, a spus Mihai Chirica.

Candidatul PSD a mulțumit, de asemenea, membrilor echipei de campanie, candidaților la Consiliul Local, dar și susținătorilor pentru efortul depus în această campanie. „Suntem încrezători în victorie, avem încredere că ieșenii știu să aleagă între competență și impostură, între proiecte serioase și fantezii, între cei care s-au comportat onorabil și cu bun simț și cei care au făcut campanie murdară”, a mai afirmat Mihai Chirica.

Acesta a făcut câteva referiri și la campania electorală organizată de Organizația Municipală Iași a PSD.

Spre deosebire de unii dintre contracandidații noștri, noi am făcut o campanie curată, pozitivă, am discutat cu ieșenii despre proiecte și despre cum putem face astfel încât Iașul nostru să se schimbe în continuare în bine. Noi am respectat legea și, cu atât mai mult cu cât această campanie electorală este plătită din bani publici, am drămuit fiecare afiș, fiecare flyer, fiecare pliant pe care le-am dat simpatizanților noștri. Noi respectăm ieșenii și, din stimă față de acest oraș, am venit în fața comunității cu o echipă de profesioniști cu experiență, cu oameni competenți și care au făcut performanță în domeniile lor de activitate. Noi iubim Iașul și, tocmai de aceea, am prezentat proiecte realizabile și am lăsat ca în primul rând faptele să vorbească pentru noi!”, a susținut candidatul PSD la funcția de primar al Municipiului Iași.

Nu în cele din urmă, acesta s-a referit la ziua votului.

Fac un apel la ieșeni să iasă duminică la vot într-un număr cât mai mare, să își exprime opțiunile în mod democratic, indiferent care sunt acestea. Este foarte important ca ieșenii să participe la acest mecanism democratic esențial, fiindcă este foarte important ca viitorul primar și viitorul Consiliu Local să aibă legitimitate deplină în fața comunității ieșene!”, a încheiat Mihai Chirica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 47 = 49