Mii de locuri de munca la Targul de Cariere din luna octombrie

0
68

În perioada 12-13 octombrie, Târgul de Cariere (TdC) Iași organizează cea de-a XVIII-a ediție, unde vor fi prezenți cei mai importanți angajatori din IT, Marketing, Vânzări, HR sau Inginerie. Potrivit reprezentanților evenimentului, persoanele interesate de ocuparea unui loc de muncă, vor avea parte de interviuri pe loc, de programe de internship și voluntariat, de joburi pentru juniori, dar și pentru cei mai experimentați candidați, venite din partea a peste 60 de companii care vor fi prezente la Târg.
Peste 5.000 de locuri de muncă vor fi disponibile la Târgurile de Cariere care vor avea loc în octombrie și noiembrie în opt orașe din România: Cluj-Napoca (3-4 octombrie și 9-10 noiembrie), Iași (12-13 octombrie), Târgu Mureș (16 octombrie), Alba Iulia (18 octombrie), Sibiu (23-24 octombrie), Brașov (30-31 octombrie) și Oradea (16 noiembrie). 400 de companii din toată țara și-au anunțat prezența la târguri, iar organizatorii se așteaptă la peste 40.000 de vizitatori, majoritatea cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani.”, arată organizatorii.

Târgul de Cariere este cea mai mare rețea de evenimente de recrutare din România și Republica Moldova. Platforma se adresează companiilor interesate de recrutare și de poziționare ca angajator preferat în rândul profesioniștilor din România. La evenimentele organizate de TdC participă candidați cu studii superioare absolvite sau în curs de absolvire, majoritatea cu experiență de muncă, interesați de relocare și dezvoltare profesională. Evenimentul a demarat în anul 2006 și are loc de două ori pe an, în sezonul de primăvară și cel de toamnă. Intrarea va fi liberă în limita locurilor disponibile. Lista cu angajatorii care și-au anunțat participarea la TdC Iași, poate fi consultată AICI.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here