Casa Share si Fundatia FEG se implica in cazul mamei cu trei copii din Holboca. Casa la cheie pentru familia Lazar

0
106

Iuliana Lazar, mama care isi creste singura cei trei copii, intr-o casa fara acoperis din localitatea Holboca, a primit recent un ajutor nesperat din partea unuia dintre putinii samariteni ai Iasului –  Bogdan Tanase, presedintele Casei Share. Dupa ce AgoraPress a prezentat pe larg cazul familie Lazar,  Casa Share si-a asumat continuarea lucrarilor incepute de mama celor trei copii prin intermediul unui credit. Mai mult, lucrarile de finalizare a casei, estimate la o suma oarecum modica, dar care nu mai puteau fi acoperite din salariul mamei, au fost dimensionate de Casa Share pentru a putea crea un confort sporit si implicit,  conditii optime de locuit si de invatat pentru cei trei copii.

Am aflat de cazul acestei mame si Dumnezeu a tot insistat la mine, sa merg la fata locului sa vad despre ce este vorba. Dupa ce am cunoscut-o pe mama si pe cei trei copii, si am evaluat situatia casei, am decis sa ma implic in finalizarea lucrarilor, asa cum fac eu la Casa Share, adica o sa fac tot, la cheie, de la acoperis si pana la furculita. Nu ma duc doar sa-i pun un acoperis si am plecat. Ii duc si copiii la scoala, ii ajut cu invatatul, ii duc la munte, la mare. Adica ma voi ocupa in continuare de ei, asa cum am facut si cu ceilalti copii care locuiesc in casele Share”, a declarat Bogdan Tanase.

Imediat dupa ce a preluat acest caz, Bogdan Tanase a decis dimensionarea casei, si implict a acoperisului, pentru care doar invelitoarea si accesoriile s-au ridicat la peste 5000 de lei. In dimensionarea casei s-a tinut cont si de constuirea unei bucatarii care nu exista in planul initial, dar si a unei terase.

La acest gest extraordinar s-a raliat si Fundatia FEG, presedintele acesteia, Cristi Stanciu, donand suma de 1500 lei.  

In continuare, orice donatie pentru acest caz este binevenita, atat in bani, materiale de constructii sau obiecte necesare celor trei copii. Pentru donatii ne puteti contacta la urmatoarele adrese -bogdantanasa75@yahoo.com, asociatia.casa.share@gmail.com, tel. 0757451919 sau redactia@agorapress.ro, telefon 0740.264.880.

Nelu PAUNESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 2 =