Mii de microbisti s-au calcat in picioare pentru un bilet la meciul cu Hajduk Split. Cozi de mii de metri în jurul stadionului

0
74

Microbistii ieseni au format cozi imense încă de la primele ore ale dimineții la poarta stadionului din Copou, odata ce au inceput sa fie puse în vânzare bilete pentru meciul CSMS Iași – Hajduk Split, care va avea loc joi, 14 iulie, de la ora 21.00. Fiecare suporter poate achiziționa maxim 4 tichete. In ce priveste pretul biletelor, acestea variaza intre 5 lei la peluze, 10 lei la tribuna A și B, 20 lei la tribuna 0A și 0B şi 40 de lei la tribuna 0.
CSMS Iaşi a intrat în linia dreaptă spre debutul în Europa League, care va avea loc joi, în Copou, de la ora 21.00, când se va derula manşa întâi a confruntării cu Hajduk Split, din turul II preliminar.
În ceea ce priveşte detaliile organizatorice ale meciului, principalul aspect care trebuie stabilit este numărul de bilete de intrare care vor fi puse în vânzare, acesta fiind legat de numărul scaunelor care vor exista pe „Emil Alexandrescu” la ora jocului. Până ieri fuseseră montate pe stadion 4.183 de scaune noi, urmând ca astăzi să se monteze alte 1.500 de scaune noi. Ţinând cont de faptul că se va lucra şi marţi şi miercuri, estimările organizatorilor sunt că românii vor avea la dispoziţie circa 7.000 de bilete.
Lotul echipei CSMS Iași pentru sezonul 2016-2017 va fi prezentat oficial astăzi, 12 iulie, cu două zile înaintea meciului cu Hajduk Split din turul al doilea preliminar al Europa League. Evenimentul va avea loc în Complexul Palas, de la ora 20.30.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here