Moarte socanta in Valea Adanca! Un bărbat s-a incendiat apoi s-a spanzurat dupa ce si-a injunghiat concubina

0
149

In cursul acestei dimineti, în jurul orei 09:00, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Miroslava au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie a fost agresată de un bărbat. Echipajele de salvare sosite la fața locului au găsit un bărbat în vârstă de 63 ani, spânzurat, apoi incendiat! Potrivit șefei UPU SMURD Iași, Prof. Dr. Diana Cimpoeșu, la fața locului a fost găsită încă o victimă, o femeie în vârstă de 48 ani, cu plagă înjunghiată în regiune lombară.
Bărbatul a fost găsit decedat, femeia este însă in șoc hemoragic, a necesitat intubare orotraheală și se află la UPU Spiridon.
Bărbatul de 63 de ani a fost găsit în stop cardiorespirator, post spânzurare și auto-incendiere. S-a declarat decesul și Poliția cercetează acest caz. Femeia de 48 de ani, declarativ victimă a agresiunii din partea primului pacient, prezenta multiple plăgi înjunghiate și un politraumatism cu multiple contuzii. Plăgile sunt la nivelul gâtului, toracelui anterior și posterior, există urme de lovituri la nivelul capului, toracelui și membrelor. Pacienta este în stare de șoc hemoragic. S-a început tratamentul în urgență, este stabilizată, se administrează sânge, se fac toate investigațiile și va merge în clinica chirurgicală de gardă pentru tratament de specialitate chirurgical. Va fi nevoie de consult de la ORL și Neurochirurgie”, a declarat Prof. Dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași.
Se pare că după o ceartă conjugală, bărbatul și-ar fi înjunghiat concubina, apoi ar fi încercat să se sinucidă prin incendiere. Pentru că nu ar fi reușit, acesta ar fi recurs, în final, la spânzurare.
Cercetările continuă pentru stabilirea imprejurarilor in care s-au produs faptele.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here