Moartea maicutei sexy de la Manastirea Agapia, demontata de Arhiepiscopia Iasilor. „Aceasta persoana nu exista”

0
73

Iasmina Popescu, maicuta cu bust de Baywatch, despre a carei moarte a scris mai toata presa de can-can din Romania, nu exista. Intr-un comunicat remis de catre Arhiepiscopia Iasilor cu privire la „cazul Iasmina Popescu”, se precizeaza laconic ca aceasta maicuita nu a facut parte niciodata din obstea Manastirii Agapia.

Având în vedere unele informatii difuzate în presă, care au ca punct de plecare un blog personal, suntem în măsură să vă comunicăm că din obstea Mănăstirii Agapia nu a făcut  parte nici o persoană cu numele Iasmina Popescu, care ar fi decedat ca urmare a unor complicații generate de un avort. De altfel, așa cum rezultă din cercetările noastre, nu a existat nici o persoană cu acest nume în vreo mănăstire din Arhiepiscopia Iașilor și nici vreuna care să fi fost născută pe raza comunei Agapia (cum se afirmă în articolul respectiv). Totodată, precizăm că, deși i se atribuie un comentariu despre cazul așa-zisei „măicuțe”, nu a existat nici un fel de dialog al Maicii Starete de la Mănăstirea Agapia cu persoana care deține blogul sau cu vreo altă persoană pe marginea subiectului mai sus menționat”, se arata in comunicatul Arhiepiscopiei.

Mai mult, din informațiile primite de la instituțiile medicale citate în articol, reiese că nu a existat nici o pacientă cu numele Iasmina Popescu înregistrată la Spitalul din Târgu Neamț sau la Institutul Regional de Oncologie din Iași.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here