Festival de Muzică organizat de Seven Hills International School

0
69

Sub egida Seven Hills Music World, sâmbătă și duminică, 14 – 15 mai 2016, școala Seven Hills International School organizeaza prima ediție a unui Festval de muzică. Manifestarea cultural educațională va avea loc de la orele 17,00 în zona Atrium din Palas Mall. Inițiativei Seven Hills International School i s-au alăturat Universitatea de Artă ”George Enescu”  din Iași, Colegiul Național de Artă ”Octav Băncilă”, Palatul Copiilor, Școala Populată de Arte ”Titel Popovici”, Școala Gimnazială ”Elena Cuza”și Școala Gimnazială nr. 9.

Prin organizarea acestui festval dorim să oferim oportunitatea de întâlnire între copiii pasionați de muzică, copii care studiază un instrument într-un context non-vocațional sau vocațional, profesorii coordonatori ai acestora, dar și specialiști în psihologia educației”, a declarat teacher Emerich Ghercă, coordonatorul echipei responsabile de organizarea festivalului.

În cele doua seri vor : 2 ore și jumătate de muzică susținută de elevi, profesori, coordonatori și părinți. De asemenea, duminică, de la ora 12,00 la Librăria Cărturești din Palas Mall va avea loc un seminar în cadrul căruia se va discuta despre importanța educației muzicale și studiul unui instrument în procesul de formare și dezvoltare personală și impactul acestora asupra cadrului familial.

Educația muzicală ocupă un loc important în abordarea pe care noi o avem în ceea ce privește dezvoltarea holistică a copiilor. Credem că este important să acordăm atenție nu doar dezvoltării academice a copiilor, dar și a celei artistice, spirituale și :zice. Avem copii incredibil de talentați și e datoria noastră să-i ajutăm să-și pună în valoare și să-și dezvolte abilitățile și capacitățile native. Prin muzică atingem sufletul copiilor, îi ajutăm să înțeleagă și să aprecieze munca, frumosul și viața în toată complexitatea și misterul ei! ”, a declarat prof. Liliana Romaniuc, directorul Seven Hills Internaonal School

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here