Modificarea legii ANI îi scapă de probleme pe Oajdea si Fenechiu

0
62

Modificarea legii ANI îi scapă de probleme pe 675 de aleși și foști aleși. Proiectul deputatului PSD Florin Iordache ar putea avea efecte devastatoare, avertizează agenția într-un răspuns pentru România Curată.

E vorba de 675 de cazuri de parlamentari, primari, președinți de consilii județene și consilieri. Printre  aceștia se află și ministrul Transporturilor în Guvernul Tudose, Felix Stroe, găsit incompatibil pe când era consilier local la Constanța.

Printre potențialii beneficiari ai schimărilor legislative se numără parlamentarii Șerban Mihăilescu, Liviu Harbuz, Steluța Cătăniciu, Marin Anton, Hubert Thuma, Iulian Iancu, Ion Călin, Ion Mociolacă, Emanoil Savin, Cornel Resmeriță și foștii parlamentari William Brânză, Petru Calian, Mihăiță Calimente, Cătălin Croitoru, Relu Fenechiu, Mircia Giurgiu, Laurențiu Nistor, Daniel Oajdea sau Mădălin Voicu.

Printre foștii președinți de consilii județene care ar putea să scape ca urmare a amendamentelor Iordache se numără Ion Calinoiu de la Gorj, Gheorghe Bunea Stancu de la Brăila și Ioan Molot de la Hunedoara. Printre zecile de primari sau foști primari care ar putea să beneficieze de anularea interdicțiilor sunt fostul edil din Galați, Marius Stan și fostul viceprimar, actual edil în Constanța, Decebal Fagadau.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here