Mosneag arestat pentru viol si lipsire de libertate. Victima, rapita din fata Garii de Nord, violata de sexagenar si apoi adusa din nou la locul rapirii

0
72

Politistii Sectiei nr. 2 Politie Rurala Ciurea au identificat si retinut un barbat, de 65 ani, banuit de comiterea infractiunilor de viol si lipsire de libertate. Din cercetarile efectuate pana in prezent a rezultat faptul ca, la data de 11 noiembrie a.c., agresorul Constantin Meiu, in calitate de taximetrist, ar fi luat din Gara de Nord din municipiul Iasi o femeie si nu ar fi dus-o la adresa solicitata, ci la domiciliul lui, unde ar fi violat-o si ar fi lipsit-o de libertate.

Potrivit anchetatorilor, victima în vârstă de 30 de ani, cu dublă cetăţenie, română şi ucraineană, trebuia să ajungă la Bucureşti. Aceasta a facut o escala la Iasi, a coborat din tren şi s-a urcat în taxiul lui Constantin Meiu, solicitandu-i acestuia să o duca la o pensiune.

Dupa viol, femeia ar fi fost adusa cu auto echipat taxi in Gara de Nord din municipiul Iasi. In baza probatoriului administrat in cauza, la data de 12 noiembrie a.c., barbatul a fost retinut de politisti pentru 24 de ore. La data de 13 noiembrie a.c., acesta a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi si Judecatoriei Iasi, instanta care a dispus plasarea sa in arest la domiciliu pentru 30 de zile. 

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here