Ness Digital Engineering a marcat 5 ani de prezenta la Iasi, perioada in care a ajuns la 300 de angajati

0
66

Ness Digital Engineering, unul dintre cei mai importanţi furnizori globali de servicii IT, a aniversat recent cinci ani de prezenţă în oraşul Iaşi. Centrul de Dezvoltare Ness de la Iaşi este situat, din anul 2012, în clădirea de birouri United Business Center 2 (UBC 2) a ansamblului mixt Palas.
În cei cinci ani de activitate la Iaşi, compania a creat un număr semnificativ de locuri de muncă şi şi-a majorat de zece ori numărul angajaţilor, care a ajuns la aproximativ 300 de persoane. Totodată, în această perioadă, Ness Digital Engineering a închiriat progresiv toate cele şase etaje ale clădirii UBC 2, ocupând o suprafaţă de aproximativ 4.200 mp. „În cei cinci ani de prezență în Iași ne-am dezvoltat în mod organic, în concordanță cu obiectivele companiei, și ne-am consolidat prezența pe piața de profil, printr-o echipă puternică. Iașul continuă să fie un important pol de talente, prin caracterul său de centru universitar, care asigură forță de muncă bine pregătită, cu foarte bune abilități tehnice și lingvistice, susținându-ne astfel planurile pentru viitor. Prezența în ansamblul Palas ne-a oferit contextul potrivit pentru a putea susține extinderea operațiunilor la nivel local și, în continuare, ne asigură accesul la nenumărate beneficii pentru actualii și viitorii noștri angajați”, a declarat Ștefan Rusu, Country Manager al Ness în România.
Parteneriatul dintre companiile IULIUS şi Ness Digital Engineering a fost extins şi la Timişoara, în ansamblul Openville. În luna martie a acestui an, Ness Digital Engineering a sărbătorit un an de prezenţă în Timişoara şi mutarea oficială în noul Centru de Inovaţie Tehnologică situat în clădirea de birouri UBC 2, din ansamblul multifuncţional pe care compania IULIUS îl dezvoltă în proximitatea Iulius Mall. Aici, Ness ocupă o suprafață de 2.800 mp.
Despre Ness Digital Engineering
Ness Digital Engineering proiectează şi dezvoltă platforme digitale şi soluții software care ajută organizațiile să își atragă clienţi, să își diferenţieze brandurile şi să își stimuleze creşterea veniturilor.
Specialiştii în configurarea experienţei consumatorului, inginerii software şi experţii în prelucrarea datelor din cadrul companiei colaborează cu clienţii la dezvoltarea instrumentelor pentru identificarea oportunităţilor actuale de creştere a valorii produselor şi serviciilor lor digitale. Printr-o dezvoltare agilă a produselor minim viabile (MVP-uri), clienţii Ness Digital Engineering pot testa idei noi pe piaţă şi se pot adapta în permanență la schimbările mediului de afaceri – oferindu-le, astfel, forţa de a face față cu brio la schimbările bruște din industriile lor și de a concura mai eficient în vederea creșterii veniturilor.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here