Nichita a mai avut relatii amoroase si cu alte angajate din Primarie. Adina Samson – ” L-am incurajat sa mearga la psiholog”

0
79

Ultimele declaratii ale amantei primarului Gheorghe Nichita demonstreaza mari dezechilibre de ordin psihic si hormonal la acest individ care conduce Iasul. Adina Samson sustine ca primarul Nichita a amenintat-o in repetate randuri, cu atat mai mult atunci cand aceasta ii spunea ca vrea sa-si refaca viata. Totodata, femeia sustine ca Nichita a avut mai multe relatii amoroase cu angajate din Primaria Iasi.
M-a cerut in casatorie si mi-a promis ca o sa-mi dea un apartament de serviciu si ca o sa-mi dea diferite afaceri. Eu nu am nici o casa, nici teren. Din septembrie am incercat sa imi refac viata, sa ma casatoresc, dar mi-a zis ca sunt singura sa optiune in viata. De Sfantul Gheorghe mi-a spus ca daca ma voi intalni cu acea persoana imi va rupe picioarele si ca ma va distruge. Nu a mai incercat sa ma contacteze si dupa aceea. Era un om echilibrat, ce stia ce vrea de la viata. Dupa aceea mi-am dat seama ca sunt anumite probleme pe care nu si le-a rezolvat. Eu l-am incurajat sa mearga si la psiholog, sa-si rezolve anumite probleme din copilarie. Aveau legatura si cu gelozia. Dar nu cred ca a fost gelos si cu mine si ca le-a facut viata un calvar si altora. Stiu ca a mai avut relatii si cu alte persoane din Primarie. Imi cunoastea familia. Ai mei nu au fost de acord cu aceasta relatie, iar el stia acest lucru“, a spus in aceasta dimineata, Adina Samson.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here