Amanta primarului Nichita, amenintata de edil ca va fi violata si omorata. ( VIDEO) Pentru a nu se infunda si mai tare, Nichita a preferat sa taca

0
81

Adina Samson, concubina a primarului Iasului, dar si şefa a Serviciului Managementul Calităţii din cadrul Primăriei Iaşi,  a lansat în această dimineaţă o serie de acuzaţii foarte grave la adresa lui Gheorghe Nichita.
In primul rand, Adina Samson a recunoscut ca a fost batuta de edil. Mai mult, aceasta a prezentat o ordonanţă de clasare a unui dosar din noiembrie 2014 în baza unei plângeri formulate de ea în care susţinea că în cursul lunilor septembrie şi octombrie 2014, primarul Gheorghe Nichita a ameninţat-o cu violul şi cu moartea.

Eu nu am facut nici un denunt la DNA, dar intr-adevar, in luna octombrie 2014, am facut o plangere la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi. In luna septembrie 2014 i-am comunicat domnului primar ca vreau sa inchei aceasta relatie sub toate aspectele. Timp de doua luni de zile, pana in octombrie, acesta m-a urmarit, m-a hartuit, m-a amenintat. Intr-o seara, cand ma intorceam acasa cu sora mea, a trimis un borfas in fata blocului sa ma ameninte cu moartea. Individul mi-a aspus ca nu imi va fi bine. A fost trimis de primar. De ziua lui, de Sfantul Gheorghe, a amenintat ca ma distruge si ca acesta va fi singurul sau scop in viata. Nu a divortat pentru mine. Pentru viata mea nu ma tem, pentru familie da. Momentan raman angajata primariei”, a declarat Adina Samson.

Primarul Nichita a aparut si el in aceasta dimineata la serviciu, dar nu a dorit sa faca niciun comentariu. (FOTO BZI)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here