Nichita, muşcat de mână de un maidanez flămând. Cum a fost atacat edilul pe la spate de o cotarlă ocloşită în Primărie

0
77

Primarul Iaşului, Gheorghe Nichita, a fost muşcat ieri de un câine comunitar pe care îl adoptase din faţa Primărie în urmă cu câţiva ani de zile. *

Una dintre aceste cotarle politice, care lătra de foame la poarta Primăriei şi pe care Nichita a lasat-o sa se tavaleasca pe covoarele rosii, de protocol, nu din altruism sau dintr-un interes ce ţinea neapărat de apărarea propriilor urechi la zgomotul spaţiului public, ci mai degrabă de apărarea unei imagini şi siguranţe de perspectivă, a început să arate colţii a turbare. Doctorii care au analizat javra au dat un verdict fara dubii – „A scapat din lesa stapanului, care a slabit in ultima vreme, si acum incearca sa-si obisnuiasca instinctul cu un mediu mai larg, muscand inainte de toate aerul, pentru a se obisnui cu un alt tip de masticatie. Oricum, ar fi indicat sa fie retrasa in captivitate pentru a nu umple de bale tot ce intalneste in cale”. Fata de aceste recomandari ale specialistilor, primarul s-a dat viteaz dupa ce a fost muscat de sarpele crescut la san, apeland la o personificare a pocitaniei, recunoscand ca el a intins mana care i-a fost muscata.

I-am întins mâna de două ori în viaţă, ca să aibă o bucată de pâine şi să mănânce. Ultima oară, acum câţiva ani, mi-a jurat că nu va mai face greşeli de acest gen niciodată şi îşi va vedea de serviciul lui şi de treaba lui. Nu a putut avansa în partid sau in alte functii si acum s-a intors spre mine. Nu pot să-l promovez eu, dacă nu îl aleg oamenii. El a înţeles greşit şi crede că încă mai suntem ca pe vremuri, că tot scrie cărţi cu multe poze despre vremurile alea. Mi-a dat şi mie nişte mesaje, dar omul acesta cred că are foarte multe probleme personale. Are frustări foarte mari”, a spus Gheorghe Nichita.

Morala: javra pe care o scapi de paduchi si de hingheri nu iti da garantia ca nu te va musca intr-o zi. Latratorului de serviciu din poarta Primariei  i s-au muiat coltii atat timp cat a fost hranit. Ajuns dulau, acum incearca sa smulga o halca de carne mai mare.

* (Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu cotarle sau personaje reale este pur intamplatoare)  – foto BZI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here