Niciun candidat respins la concursul de ocupare a posturilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din județul Iași

0
57

Astăzi, 15 octombrie, s-a desfășurat proba scrisă a Concursului de ocupare a posturilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din județul Iași, sesiunea 2021
La nivelul județului Iași, au fost organizat un singur centru special pentru susținerea probei scrise, la Colegiul Tehnic„Gheorghe Asachi” Iași.
Au fost prezenți 369 de candidați din totalul de 382 de candidați validați pentru proba scrisă. 11 candidați nu s-au prezentat, iar 2 candidați au solicitat să susțină proba în sesiunea specială care va avea loc pe 28 octombrie 2021. Din numărul de candidați prezenți, unul s-a retras.
Nu au existat tentative de fraudă și nu a fost eliminat niciun candidat.
Subiectele și baremul de corectare au fost publicate la ora 13:00, pe http://subiecte.edu.ro/2021/.
Primele rezultate la proba scrisă vor fi afișate în data de 15 octombrie 2021.
Contestațiile la proba scrisă pot fi depuse în perioada 15 – 17 octombrie 2021.
Rezultatele finale la proba scrisă vor fi afișate în data de 20 octombrie 2021.
Este declarat „admis” la proba scrisă candidatul care a obţinut cel puţin nota 7. Pot participa la proba de interviu doar candidaţii declaraţi admişi la proba scrisă.
În perioada 21 octombrie—1 noiembrie, se înregistrează opțiunile candidaților pentru unitatea la care candidează și, în funcție de opțiune, se depun documentele pentru unitățile de învățământ care necesită avize suplimentare, conform art. 8 alin. (1) lit. n) din metodologia concursului.
Pe 28 octombrie se va susține proba scrisă din sesiunea specială pentru candidații care la data de 15 octombrie 2021 se află în carantină sau izolare. În aceeași zi se vor afișa și primele rezultate ale probei și se pot depune contestațiile. Pe 29 octombrie se vor soluționa contestațiile și se vor afișa rezultatele finale pentru candidații participanți la proba scrisă din data de 28 octombrie 2021.
Transmiterea solicitărilor de desemnare a membrilor comisiilor de interviu din partea consiliilor profesorale, autorităților locale și companiilor/universităților se va face în perioada 28 octombrie—2 noiembrie.
Perioada 2—10 noiembrie este prevăzută pentru constituirea comisiilor pentru proba de interviu, iar pe 12 noiembrie se va publica graficul de desfășurare a interviurilor.
Desfășurarea probei de interviu va avea loc în perioada 15 noiembrie—8 decembrie. Depunerea contestațiilor la proba de interviu și soluționarea acestora se va face între 16 noiembrie și 10 decembrie 2021.
Pe 13 decembrie candidații declarați admiși pentru mai multe funcții/unități de învățământ își vor exprima opțiunile, iar pe 17 decembrie vor fi validate rezultatele finale.
În perioada 20—22 decembrie se vor emite deciziile de numire (cu aplicare de la 10 ianuarie 2022).
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here