Nicu Alifantis, interzis in Centrul Vechi de trei pensionari burtosi de la Politia Locala

0
69

Artistul Nicu Alifantis relatează pe pagina sa de Facebook un incident în cara a fost implicat duminică. Acesta a povestit că a renunțat să se prezinte la un spectacol pe care trebuia să îl susțină la Teatrul de Comedie, din cauza faptului că nu a fost lăsat de trei polițiști să intre cu mașina în Centrul Vechi. 

Cum e când vrei să faci ceva și nu te lasă alții. Împotriva voinței mele a trebuit să plec azi în oraș. Motivul, spectacolul de la Teatrul de Comedie. Zis și făcut. Doar că două piedici mi s-au pus în cale, mai ceva ca cele la care a fost supus Făt Frumos. Scuze, n-am găsit altă comparație și oricum o fi îmbătrânit și el ca orice om! Bref. Piedica 1. Un maraton. Nu se știe cine pe cine și de ce alerga. Bun mi-am zis, fii calm Nea Nicule, în fond e de bine că poporu e sportiv, e sănătos, e cu mintea zdravănă. Ajung cu greu, prin bunăvoința unui tânăr domn polițist de la circulație la Banca Națională. Aici piedica 2. Poliția locală. 3 la număr, cam de vârsta și dimensiunile mele, adică bătrâni și grași, dar importanți”, începe Nicu Alifantis povestea.

Artistul spune că s-a prezentat și că le-a explicat agenților că are un spectacol la Teatrul de Comedie și trebuie să intre în Centrul Vechi cu mașina în care avea instrumentele. Potrivit acestuia, polițiștii nu i-au permis accesul.

Salut respectuos, mă prezint cu nume și prenume, explic că am spectacol la Teatrul de Comedie, că mașina-i plină cu instrumente. Mi se spune s-aștept, să-l întrebe pe șefu. Toți 3 încep să vorbească la telefoane, probabil între ei. După un timp se rostogolește unul spre mine și dă din cap de la stânga la dreapta, adică invers decât ar fi spus da. În spate o mașină, mai mașină ca a mea, mă claxonează și întră în centru vechi. Am auzit doar atât: „am legitimație!”. Eu n-am, așa că, la drum cu mine”, a spus artistul. Supărat din acest motiv, Nicu Alifantis spune că a decis să nu se mai prezinte la spectacol și le-a cerut scuze spectatorilor, numind incidentul în care a fost implicat „cea mai proastă duminică din viața mea”.

„Unde să parchez eu oare ca să car în cârcă chitările până la Teatrul de Comedie, unde? Bună întrebare! Așa că mi-am băgat toate picioarele în pedala de accelerație și m-am dus acasă. Să cânte ăia 3 polițiști în locul meu! Prin urmare m-am făcut de baftă lăsând în urmă niscaiva spectatori dezamăgiți și câțiva prieteni, cum ar fi George Mihăiță, Ioan Cristescu, Victor Coman nedumeriți, poate chiar mirați de căpoșenia mea. Cine-o mai pune picioru în centrul vechi, ca mine să pățească!  Nu-mi rămâne decât să-mi cer scuze spectatorilor de la Teatrul de Comedie și domnilor George Mihăiță, Ioan Cristescu și Victor Coman pentru cele pricinuite în cea mai proastă duminică din viața mea”, își încheie Nicu Alifantis postarea pe pagina sa de Facebook

susa:Libertatea

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here