Noi modificări în circulatia rutieră din centrul Iasului

0
46

Poliția Municipiului Iași – Biroul Rutier a transmis Primăriei Municipiului Iași acordul pentru mai multe modificări în circulația rutieră propuse de Comisia Municipală de Circulație. Una dintre cele mai importante este cea privind interzicerea virajului la stânga de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt spre strada 14 Decembrie 1989.

De asemenea, a fost aprobată montarea de indicatoare rutiere cu semnificația „Oprirea interzisă” și instituirea circulației rutiere în ambele sensuri pe strada Ateneului, pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Dudescu și intrarea în incinta Spitalului de Neurochirurgie „Prof. Dr. Nicolae Oblu”. Totodată, s-a decis menținerea sensului unic de circulație pe strada Ateneului, pe tronsonul cuprins între spitalul menționat și strada Rojniță.

O altă decizie luată este cea privind inversarea priorității în intersecția dintre strada Brândușa și strada Rufeni, astfel încât drumul cu prioritate să fie strada Brândușa. În acest sens, pe strada Rufeni, la intersecția cu strada Brândușa, va fi amplasat indicatorul rutier „Oprire”. Totodată, pe strada Brândușa, la intersecția cu strada Rufeni, atât pe sensul de mers dinspre stradela Moara de Vânt, cât și pe sensul de mers dinspre strada Vântu, va fi amplasat indicatorul rutier „Drum cu prioritate”.

Marius GAVRILESCU

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

28 − = 24