Noi spectacole pentru toate vârstele, în această săptămână pe scena Amfiteatrului Palas

0
57

 Ne întâlnim și în această săptămână în Amfiteatrul Palas, locul în care iubitorii de teatru vin să urmărească spectacolele Ateneului Național din Iași și nu numai, în timp ce parcul devine o „sală de sport” în aer liber. Târgul Bag Expo Mineralia vine cu o gamă variată de genți, care să mulțumească și cele mai pretențioase gusturi.

Scena Ateneului Național din Iași s-a mutat în Amfiteatrul Palas, iar după cum ne-au obișnuit, actorii vor interpreta și în această săptămână spectacole atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Astfel, Teatro Blu îi așteaptă pe copii miercuri, 19 august 2020, de la ora 10.00, la teatrul de magie „Magic Aventura”. Spre seară, de la ora 19.00, ajungem „Cu capu-n nori”, unde vom fi martorii unei comedii amoroase, în regia lui Daniel Onoae.

Marionnette Show va aduce pe scena Amfiteatrului Palas spectacolul pentru copii „Rapunzel”, duminică, 23 august. Prințesa cu cel mai lung și frumos păr îi va învăța pe cei mici să nu fie egoiști și că adevărul iese mereu la iveală. De la ora 19.00, ne întâlnim din nou la îndrăgita piesă de teatru „Take, Ianke și Cadîr”. Accesul la spectacolele Ateneului Național din Iași se face pe bază de bilet, care poate fi achiziționat online, pe www.ateneuiasi.ro, la casieria instituției culturale sau direct la locație, cu o oră înainte de începerea evenimentului, în limita locurilor disponibile.

Contextul s-a schimbat, iar noi ne dorim să facem cât mai multă mișcare și să ne petrecem timpul în aer liber. Miercuri și vineri, de la ora 19.00, reprezentanții World Class ne așteaptă cu o serie de exerciții de aerobic, în parcul Palas.

Poșete elegante, clutch-uri sau rucsacuri pentru laptopuri sunt doar câteva dintre propunerile târgului Bag Expo Mineralia, din Atriumul Palas Mall. Ținutele de vară au un plus de strălucire, dacă sunt completate de bijuterii. Târgul prezintă o gamă variată de accesorii precum: cercei, brățări, coliere sau pietre prețioase.

Printre surprizele pe care cafenelele și restaurantele din ansamblul Palas le-au pregătit se numără și concerte live band, dar și muzică pusă de DJ. Fiecare terasă are un specific diferit, astfel că și petrecerile variază de la o locație la alta.

La toate evenimentele, pentru siguranța publicului se păstrează distanțarea fizică prin reducerea locurilor disponibile, sunt asigurate substanțe dezinfectante, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie. În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, evenimentele exterioare vor fi reprogramate pentru o dată ulterioară, ce va fi anunțată pe pagina de Facebook Palas Iași.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 4 =