Nouă oferte pentru proiectarea a cinci noi creșe

0
57

Primăria Municipiului Iași organizează în această perioadă o licitație pentru contractarea serviciilor de proiectare a cinci noi creșe. Licitația are o prevedere bugetară de 378.151,26 lei, fără TVA (450.000 lei, cu TVA), iar firmele interesate au putut depune oferte până miercuri, 16 octombrie. Procedura de achiziție publică a atras nu mai puțin de nouă oferte, din partea firmelor Artca SRL, Chiriță T. Marian Jan – Birou Individual de Arhitectură, Conpac Arhitect SRL, Hentza Business SRL, Mihul SRL, Pencraft SRL, Simpa Consult SRL, Total Business Land SRL și Trust AVB SRL.

Firma câștigătoare va avea la dispoziție trei luni pentru a livra un proiect tip, modular, structurat pe module de patru, șase și opt săli de grupă, în funcție de suprafața de teren disponibilă, precum și alte studii și avize. Creșele vor fi proiectate și apoi construite pe amplasamente libere identificate de municipalitate și aflate pe bulevardul Tudor Vladimirescu, șoseaua Iași – Voinești, strada Stindardului și, respectiv, două pe strada George Emil Palade.

După proiectare, care va oferi și prețurile estimative, lucrările de construire efective vor fi bugetate și ar putea începe în 2020.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here