„Piața verde de weekend” revine pe bulevardul Ștefan cel Mare

0
64

Sâmbătă și duminică, 19 și, respectiv, 20 octombrie, producătorii locali din cadrul Asociației Magazinelor de Proximitate „La Băcănie” revin pe bulevardul Ștefan cel Mare, între strada I. C. Brătianu și Casa Modei, în cadrul evenimentului „Piața verde de weekend”.

În spațiul destinat târgului vor fi prezenți circa 20 de producători locali, care vor comercializa must proaspăt, produse apicole, zacuscă și dulceață, produse din carne, produse de panificație, legume și fructe de sezon, sirop de cătină, uleiuri presate la rece, sirop de lavandă, afine, mentă și zmeură, bere locală, hăinuțe pentru copii etc.

„Piața verde de weekend” este un eveniment inițiat de către Primăria Municipiului Iași în parteneriat cu Asociația Magazinelor de Proximitate „La Băcănie”, acest târg desfășurându-se în fiecare zi de sâmbătă și duminică, între orele 10.00 și 18.00. „Edițiile anterioare ale evenimentului «Piața verde de weekend» au fost foarte apreciate de către ieșeni, confirmând astfel oportunitatea creării unei piețe permanente de final de săptămână. Dorim ca în acest mod să venim atât în sprijinul producătorilor locali, cât și al ieșenilor, care vor putea găsi cu această ocazie produse locale proaspete și de calitate, direct de la cei care le fac”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Scopul acestui eveniment este de a susține și promova produsele locale, potrivit conceptului „Producem, consumăm, investim local”.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here