Noul Bistro Moo din Ansamblul Palas se inaugureaza cu un weekend al Portilor Deschise

0
69

Ansamblul Palas are vești bune pentru pofticioși! Bistro MOO, situat în parcul Palas, va fi inaugurat oficial printr-un Weekend al Porților Deschise, în perioada 17-19 noiembrie 2017. Noul concept Bistro MOO este special gândit pentru pasionaţii de gusturi sincere.

MOO şi-a dorit să amenajeze un spațiu în care experienţele culinare să primeze. Astfel, a luat naştere Bistro MOO, locul din parcul Palas în care găsești preparate simple şi uşoare, dar savuroase şi surprinzătoare, pentru orice masă din zi. În cadrul Weekend-ului Porților Deschise la Bistro MOO, ce va avea loc între 17 și 19 noiembrie, cei dornici să se relaxeze și să se delecteze cu cele mai apetisante gusturi se vor bucura și de reprezentaţii de muzică live interpretate la saxofon și pian, dar și de programe susținute de doi DJ-i talentați. La acestea se adaugă numeroase alte surprize.

Meniul Bistro MOO este inspirat din gastronomia mediteraneeană și a fost special conceput pentru a potoli pofta de preparate delicioase a tuturor celor care îi trec pragul. Aici pot fi  savurate de la paste artizanale preparate în bucătăria proprie, pizza tradiţională, aperitive şi salate, până la supe, steak-uri și burgeri, toate asezonate perfect cu o selecţie naţională şi internaţională de vinuri. Nu lipsesc nici dulciurile de casă și delicioasa înghețată marca MOO. Torturi cremoase, cu ciocolată, fructe, caramel și frișcă, tarte, prăjituri felurite care se topesc în gură și produse de patiserie sunt deserturile care îți răsfață simțurile cu arome fine.   

Mai mult, noua locație propune, de luni până vineri, între orele 12.00 şi 15.00, o ofertă de Business Lunch prietenos, diferit în fiecare zi, hrănitor și la un preț accesibil. Cu 25 de lei, poți savura supă/ciorbă, un fel principal, desert/cafea și apă plată. Angajații din clădirile de birouri United Business Center sau din ansamblul Palas beneficiază de un discount de 10% la prânzul prietenos, în baza Cardului Partener. În plus, în același interval orar, clienții pot servi preparate din meniul à la carte, desert şi băuturi cu 10% reducere.

Bistro Moo din ansamblul Palas își întâmpină clienții cu un spațiu generos și o atmosferă relaxantă. Noua amenajare este caracterizată de un design minimalist, care are la bază un concept ce pune accent pe transparenţă, pasiune, familiaritate și deschidere față de clienți. Locația este dispusă pe două niveluri și oferă posibilitatea de a lua masa în zone suspendate, care beneficiază de priveliște asupra întregului local, dar și de un plus de intimitate. Totodată, Bistro MOO a adoptat ideea de Open Kitchen, pentru ca spectacolul culinar să poată fi admirat și de clienți.  

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here