Noul restaurant din Palas, Pep & Pepper, propune experienta culinara ce are la baza Ghidul Eatwell

0
89

Cel mai mare food court din regiunea Moldovei este într-o continuă adaptare la noile gusturi și preferințe în materie de food & beverage. De curând Pep & Pepper a inaugurat prima sa locație din Nord-Estul României, la Palas, și îi așteaptă pe ieșeni cu concept studiat în Marea Britanie – Ghidul Eatwell – transpus în meniuri delicioase.
Pep & Pepper propune o masă echilibrată și gustoasă, gândită special pentru persoanele care adoptă un stil de viață sănătos și activ. Ingredientele proaspete și hrănitoare, atenția la procesul de preparare, dar și rețetele originale, precum marinarea cărnii timp de 12 ore, fac din meniurile Pep & Pepper alegerea perfectă atunci când vrei să te bucuri de o masă delicioasă și sănătoasă. Noua locație se află în food court, unde a fost amenajată și o zonă specială pentru cei care vor să se bucure de experiența Pep & Pepper.

40% vitamine și minerale, 38% carbohidrați buni, 12% proteine, 8% produse lactate și 1% ulei sunt procentele care stau la baza ghidului Eatwell și a meniurilor Pep & Pepper. Dacă vrei să te bucuri de „The eat well plate”, trebuie să parcurgi trei pași esențiali: alegerea proteinei, adică una dintre cele 19 variante de carne marinată, asortarea cu o garnitură delicioasă care are carbohidrați buni și completarea cu salată proaspătă și un măr gustos, pline de vitamine și minerale. Crispy Chicken, Pui Quattro Formaggi, Vită Mongolia, Pui cu Ciuperci sau Pui Teriyaki sunt câteva dintre sortimentele de carne pe care Pep & Pepper le pregătește.
Având același concept la bază, The Eat Well Bowl este un alt dish preparat în noua locație din food court. Hot & Honey Chicken, Crispy Tofu, Chicken Fajitas, Pesto Chicken, Mexican Beef, Egg & Bacon Chicken sunt propunerile Pep & Pepper. The Eat Well Wrap este o altă opțiune delicioasă și sănătoasă de care ieșenii se pot bucura. În zilele reci, supa de pui cu tăiței, supa cremă de legume ori cea de ciuperci pot fi alegerile potrivite.
Locația Pep & Pepper din Palas Iași este prima din regiunea de Nord-Est a României, brandul fiind prezent în: București, Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Ploiești și Sibiu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here