Noutățile fiscale ale anului 2020, dezbătute cu Adrian Bența, consultant fiscal, la Camera de Comerț

0
73

Camera de Comerț și Industrie Iași organizează seminarul cu tema „Noutățile fiscale ale anului 2020”, seminar care va avea loc în data de 7 februarie, la sediul Camerei, din dealul Copou.

Lectorul seminarului va fi binecunoscutul consultant fiscal Adrian Bența, membru al Camerei Consultanților Fiscali și al Camerei Auditorilor Financiari, un profesionist recunoscut cu experiență de peste 15 ani în contabilitate și fiscalitate, autor și co-autor de lucrări și cărți de specialitate fiscală, articole în domeniul financiar-contabil și fiscal.

Seminarul va avea o durată de 7 ore și va aborda următoarele teme principale: noutățile fiscale aplicabile în anul 2020; închiderea exercițiului financiar 2019; impozitul pe venitul microîntreprinderii; impozitul datorat de nerezidenți; legea nr. 129/2019 privind combaterea spălării banilor, analizată din perspectiva celor ce lucrează în domeniul financiar contabil și fiscal; TVA-ul; modificarea Directivei TVA obligatorie de transpus în legislația națională de la 01 ianuarie 2020; jurisprudența Curții Europene de Justiție în materie de TVA. De asemenea, și alte aspecte, în funcție de solicitările participanților exprimate în formularul de înscriere.

„Sunt modificări importante de dată recentă, care vor fi analizate și dezbătute în cadrul întâlnirii. Seminarul va avea un caracter interactiv, iar consultantul fiscal Adrian Bența va aborda inclusiv spețe concrete propuse de către participanți, motiv pentru care încurajăm participanții să transmită în avans propriile întrebări prin intermediului Formularului de înscriere. Seminarul se adresează managerilor și specialiștilor în fiscalitate și contabilitate, care activează în firme din toate domeniile de activitate.a declarat Sorin Gheorghiu, director în cadrul Camerei de Comerț și Industrie Iași.

Participarea la acest seminar interactiv este posibilă exclusiv pe bază de înscriere prealabilă. Doritorii sunt îndemnați să se înscrie din timp întrucât, pentru a păstra caracterul interactiv al seminarului, locurile sunt limitate.

Mai multe detalii și Formularul de înscriere: www.cciasi.ro.

Marius GAVRILESCU

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here