Nu a mai mancat de 3 ani si cantareste 29 de kg. Cum a ajuns sa arate un barbat de 47 de ani dupa o operatie cu complicatii

0
75

Un barbat din Iasi are nevoie disperata de ajutorul nostru. La 47 de ani, Eugen Movila a ajuns sa cantareasca doar 29 de kg in urma unor complicatii facute dupa o operatie.

De 3 ani incoace nu mai poate sa manance, iar ca sa ramana in viata se hraneste cu vitamine care-l costa 100 de lei pe zi. Rudele spun ca mai au rezerve doar pentru o saptamana. Va avertizam ca urmeaza scene care pot afecta emotional telespectatorii.

Necazul lui Eugen a inceput in 2011. Omul spune ca medicii l-au operat cand avea deja peritonita, infectie si ocluzie intestinala. Tratamentul medicamentos i-a afectat si colonul, asa ca doctorii i-au taiat o bucata din el. De atunci nu si-a mai revenit, iar din 2013 incoace Eugen nu mai poate sa manance si sa bea absolut nimic. Traieste datorita unei amestec de vitamine. Asa a ajuns la 29 de kilograme.

movila bun

Eugen Movila: “Dupa ce mi-a scos fierea, in 5-7 luni lucrurile s-au dus inspre rau, nu am putut sa ma mai alimentez si am ajuns sa supravietuiesc doar cu o substanta bulvabila care ma tine in viata. Problema e ca e costisitoare, nu se compenseaza. Eu am un necesar de doua sticle si ceva.”

Inainte sa se imbolnaveasca, Eugen era jurist. Ii placea sa calatoreasca si sa faca sport. Acum este dependent de mama, sotia si de cei trei copii.

Eugen Movila: “Cine s-ar fi gandit ca se ajunge la asta. Aveam o frumoasa viata de familie, realizari, impliniri, solutia asta e singura care ma tine in viata,nici bani in imprumut nu poti cere la nesfarsit.”

Asta este sticla, asta trebuie sa bea, i-ar trebui 3 sticle pe zi, dar daca nu avem de unde… Am dat 68 de milioane pe 20 de sticle.

Eugenia Movila, mama barbatului: “Am incercat sa-i fac de mancare, nu poate manca nimic, nici apa nu are voie sa bea, doar aceea solutie. M-am imprumutat de unde am putut. Ce mai am imi ajunge pentru 10 zile.

Reporter: Si apoi?

Eugenia Movila, mama barbatului: Nu stiu ce am sa fac… am datorii la vecini…”

Cei care vor sa il ajute pe Eugen Movila o pot face in conturile de mai jos:

EUGEN MOVILA

BCR Iasi

Lei : cont RO70RNCB0318065011610001

Euro: cont RO 07 RNCB 0686065011610001

sursa: protv.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here