O aeronava defecta a fost oprita la sol pe Aeroportul Iasi. In ea se afla si primarul Mihai Chirica

0
72

Pasagerii care au avut zbor în această dimineață, de la ora 6, pe ruta Iasi-Bucuresti, au rămas blocați în aeroportul gestionat de Marius Bodea. Fără explicații, după cum ne-a spus un pasager, cursa Tarom Iași – București a fost anulată. În același timp, Aeroportul a fost împânzit de jandarmi. ”Aștept pe cineva din Iași, care trebuia să ajungă în București cu zborul de 7:10. Mi-a spus că aeronava nu a decolat și că în Aeroport au venit jandarmii și primarul, care era foarte nervos”, ne-a povestit Marius D. În același timp, o cursă Blue Air a decolat normal.
Potrivit unor surse de la Aeroport, avionul a fost ținut la sol deoarece, în timpul verificărilor tehnice, s-a constatat o defecțiune.Urmează ca în cursul zilei de azi, echipe de specialiști să repare defecțiunea.
Pasagerii au fost preluați de alte curse. Prezența jandarmilor a fost explicată ca fiind o măsură obligatorie când au loc aterizări ”sensibile”. ”Dimineață a aterizat cursa de Tel Aviv, considerată o cursă sensibilă”, au mai precizat aceleași surse. Avionul care ar fi trebuit să decoleze la ora 6 este tip ATR, cu elice, iar TAROM și-a manifestat intenția de a înlocui acest tip de aeronave cu altele, mai moderne.

Sursa: Ziarul de Iasi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here