O angajata a Primariei Iasi, omorata de un parazit cu Audi care a fugit de la locul accidentului

0
71

Doua vieti au fost curmate in mod stupid in cursul acestei zile, intr-un groaznic accident petrecut in zona Podu Ros. Autorul accidentului din Podu Ros, Claudiu Marian Pasnicu, soferul autoturismul marca Audi cu numarul de inmatriculare IS-15-YCE, a fugit de la locul faptei, fiind prins la scurt timp de catre politisti. Acesta este cunoscut ca un impatimit al jocurilor de noroc si consumator de produse stupefiante. Individul care a provocat accidentul se indrepta dinspre Nicolina spre Podu Ros. La baza podului a trecut pe culoare rosie a semaforului intrand in coliziune cu un autoturism Dacia Logan, care iesea dinspre Liceul Racovita si se indrepta spre Cantemir. In urma impactului deosebit de violent, Loganul a fost proiectat in alte  trei autoturisme care stationau la semafor. Medicii sositi la fata locului nu au mai putut face nimic pentru doi dintre ocupantii Loganului, respectiv Doina Buzea, angajata a Primariei Iasi, si sotul acesteia, Eugen Buzea.

Astazi a plecat dintre noi un OM pentru care spiritul de echipa, profesionalismul, altruismul si optimismul erau principii de viata, nu doar de munca. Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Doina Buzea, alaturi de sotul tau ! Si sa ii dea putere fiicei voastre, pe care o iubeati mai mult decat orice pe lumea asta, si care era lumina din ochii vostri !
Iti multumim, Doina, pentru ca ai crezut mereu in noi, in echipa noastra, si in visul pe care l-am inceput impreuna acum 5 ani de zile !”, Ana Maria Icatoiu, director commercial Veolia Energie Iasi.

Colega noastra Doina Buzea a murit azi in stupidul accident din Podu Ros. Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Doina! Ai fost un OM si un profesionist de exceptie! Ne vei lipsi!”, Elena Farca, sunt doar cateva dintre mesajele colegilor din Primaria Iasi.

Doina Buzea a fost transferata la Primaria Iasi in luna septembrie 2011, de la CET. Aceasta a fost responsabila cu programele de modernizare a termocentralei vreme de peste 10 ani, omul prin mainile caruia au trecut toate fondurile europene si imprumuturile luate de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD). In ultima perioada a lucrat la Directia de Proiecte Europene.

Marius GAVRILESCU

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here