O boală rara si severa nu lasa un baietel de 4 ani sa se bucure de copilarie

0
108

O boală rară și severă nu lasă un băiețel de 4 ani să se bucure de copilărie. David Lingurar nu a făcut nici până acum primii pași deoarece s-a născut cu Varus Equin, adică ambele picioare sunt strâmbe.
Degetele sunt curbate spre interior și de cele mai multe ori cade, povestește mama copilului, Maria Lingurar.
La un an de la diagnostic, părinții au mers cu el la Cluj pentru a fi operat. Ambele intervenții chirurgicale la care a fost supus nu au reușit, iar odată cu creșterea în vârstă afecțiunea s-a agravat.
După doi ani de căutări, Dumnezeu ne-a deschis o portiță. Am auzit de o clinică privată în Turcia, Emsey Hospital. Am luat legătura cu medicii de acolo și ne-au spus că boala copilului nostru poate fi rezolvată, dar operația, tratamentele și celelalte aspecte implicate costă 25.000 de euro pentru ambele piciorușe, o sumă foarte mare pentru noi, ne-a scris și tatăl băiețelului, Cosmin Lingurar.
25.000 de euro sunt o sumă de neînchipuit pentru o familie modestă din România. Cosmin și Maria au un venit lunar de aproape 4.000 de lei din care se întrețin ei și cei cinci copii cu vârste între 7 și 12 ani, așa că e imposibil pentru ei să îi achite lui David practic șansa de a merge ca un om sănătos. Acești bani pot fi strânși însă ușor prin donațiile noastre.
Orice sumă virată în conturile Asociației „Salvează o inimă” îi poate oferi lui David șansa de a păși fără teamă, de a fi pe propriile picioare, la propriu. Doar împreună îl putem ajuta pe acest copilaș să aibă o viață normală!
Pentru donații:
Denumire beneficiar: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”
Cod de înregistrare fiscală: 31015982
Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX
Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001
Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001
Cod SWIFT: BTRLRO22
Cod BIC: BTRL
Banca Transilvania Botoșani
Vă rugăm să specificați în transferul bancar la detalii plată/mențiune: DAVID LINGURAR
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here