Street FOOD Festival revine la Palas, mai gustos si autentic ca niciodata: Bosquito, Madalina Paval Live Orchestra si Rockabella, printre invitati

0
71

Street FOOD Festival dă tonul celei mai mari călătorii culinare din acest an. În perioada 8-11 septembrie, în grădina Ansamblului Palas Iași, Street FOOD Festival pregătește o experiență gastronomică de poveste, alături de chefi bucătari cu renume și trupe sonore precum: Bosquito, Mădălina Pavăl Live Orchestra, JazzyBit, Ana Coman și Alexu & The Voices Inside, Rockabella.
Muzica live a făcut mereu parte din meniul Street FOOD Festival, iar anul acesta organizatorii au invitat nume noi, care să facă show. Iubitorii de muzică pot cânta și dansa, timp de patru zile, în perioada 8 – 11 septembrie, pe ritmul celor de la Bosquito, Mădălina Pavăl Live Orchestra, JazzyBit, Ana Coman și Alexu & The Voices Inside și Rockabella. Și pentru a acoperi toate gusturile muzicale, iubitorii muzicii electronice se vor putea bucura de ritmurile lor preferate, în zona „DJ Garden”.
În plus, cei mici sunt invitați la distracție în kids zone, unde sunt pregătite activități interactive pentru ei. Iar cei care doresc să se relaxeze sau să se bucure de preparatul favorit într-un mediu relaxant, pot descoperi spațiul special amenajat în parcul Palas – chill zone.

Surprize pentru gurmanzi
Anul acesta, surprizele marca Street FOOD Festival au fost alese astfel încât să nu îți limiteze gustul. Ca să experimentezi cât mai mult din bucătăria tradițională și internațională, te îndemnăm să nu ratezi porțiile mici de degustare, găsite la food truck-urile din cadrul festivalului. Mai mult, preparatele #gourmetAF nu doar că îți vor lăsa gura apă, dar te vor face să-ți dorești să descoperi mai multe despre secretele street food-ului. Drept urmare, poți lua parte la Best of Street FOOD Tour, unde ți se vor pune la dispoziție 3 porții de degustare sărate, una dulce și o băutură revigorantă. Nu în ultimul rând, pentru a avea o experiență 100% autentică, vei putea discuta cu chefii bucătari care îți vor spune câteva dintre marile lor secrete și experiențe gastronomice.
Vino împreună cu prietenii și familia în perioada 8-11 septembrie la Grădina Ansamblului Palas Iași pentru a-ți testa limitele gustului și a te bucura de o adevărată experiență culinară marca Street FOOD Festival!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here