O decoratie regala, ultimul colac de salvare pentru Hadji Culea. “Actorii sunt niste mincinosi. Eu am adus vizibilitate teatrului”

0
73

Nu a reusit sa stearga inca bine praful si paianjenii lasati prin cotloanele neintrebuintate ale Teatrului National, ca directorul Hadji Culea incearca, in stilu-i scarbavnic, sa stearga ecourile revoltelor si acuzatiilor indreptate de actorii nationalului impotriva sa, aducand in fata o decoratie regala conferita institutiei.
Intr-o conferinta de presa sustinuta astazi de Cristian Hadji Culea, acesta a declarat ca Teatrul National din Iasi va primi decoratia regală Nihil sine Deo, in cadrul unei ceremonii ce va avea loc la Castelul Peles, in data de 25 martie.
Totodată, directorul teatrului a dorit să sublinieze faptul că Nationalul iesean are vizibilitate, aducând drept argument distinctia ce i se va acorda. Directorul a mai precizat că ultimele critici aduse conducerii teatrului, de catre un grup de angajati format din 11 actori, aproape jumatate din trupa teatrului, nu sunt fondate, subliniind, implicit, faptul ca actorii care i-au roprosat lipsa de vizibilitate a teatrului si un manangement defectuos, sunt niste mincinosi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here