O inedita adaptare shakespeareana, pe scena Teatrului National din Iasi

0
64

După recenta premieră „Astă-seară se improvizează” de Pirandello, regizorul Ovidiu Lazăr propune publicului o provocatoare întâlnire cu Shakespeare, sub semnul marilor trădări: “Trădări. Hamlet”, un studiu Shakespeare la Teatru³, pe 6 mai, de la ora 19:00, cu: Georgeta Burdujan, Petru Ciubotaru, Daniel Busuioc, si Andrei Sava. Spectacolul poarta semnatura regizorala a lui Ovidiu Lazăr, asistent regie: Alice Moisă, light design: Ioan Ursulescu, video mapping: Constantin Dimitriu, Mădălin Nicolae Ionel si sound design: Adrian Păduraru. Premiera spectacolului lui Ovidiu Lazăr are loc în cadrul celei de-a XI-a ediții a Festivalului Internațional Shakespeare de la Craiova, la doar câteva zile după ce s-au împlinit 454 ani de la nașterea marelui dramaturg englez și 402 ani de la moartea sa.
„Suntem suma trădărilor pe care le-am făcut. Care ni s-au făcut. Sau la care am participat. Ele au lăsat în noi sechele, mai mult sau mai puțin vizibile, care ne fac vulnerabili la orice fel de contact cu ceilalți. Şi trăim ca atare.” (Ovidiu Lazăr)
Următoarea reprezentație este programată pe 8 mai, ora 19:00, Teatru³. Biletele sunt puse în vânzare la Agenția Teatrală (tel. 0232 255999) și pe eventim.ro.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here