Primarul Iasului, pus la colt de copilul de trupa al PNL. Iminente alegeri anticipate pentru Consiliul Local

0
54

Ședința Consiliului Local programată vineri, 4 mai, nu a putut avea loc din cauza lipsei de cvorum, boicotul fiind asigurat de cei 13 consilieri locali PSD. Primarul Mihai Chirica a declarat că, dacă nici şedinţele viitoare nu se vor desfăşura, în Municipiul Iași vor avea loc alegeri anticipate pentru a stabili o nouă garnitură de consilieri locali.

Având în vedere că ședința ordinară de astăzi nu s-a ținut, și dacă nici ședința ordinară de data viitoare când vă convoc nu se ține, vom intra în ALEGERI ANTICIPATE pentru alegerea unui nou Consiliu Local Iași. Care va trebui să îmbrace de data aceasta voința cu adevărat a populației Municipiului Iași privind configurația Consiliului Local, a celor care cu adevărat cred în destinul acestui oraș, nu se lasă șantajați de o clică de interese personale și de grup din cadrul Partidului Social-Democrat, filiala Iași, și care vor continua lupta pentru democrație, pentru stabilitatea acestui oraș, pentru stabilitatea acestei țări, de unde putem renaște cu toții!”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Momentul de glorie al scurtei sedinte i-a apartinut lui Razvan Timofciuc, copilul de trupa al PNL care, cu temele facute de tatuca Bodea, i-a pus pielea pe bat si mintea pe moate lui Chirica, gratulandu-l cu apelative gen „mincinos”si „pesedist deghizat”.

Marius GAVRILESCU

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 3 =