O nouă ediție a „Portativului Tânărului Artist”

0
55

Complexul Muzeal Național„Moldova” Iași – Muzeul Științei și Tehnicii „Ștefan Procopiu” și Colegiul Naţional de Artă „Octav Băncilă” Iași vă invită să participați la un nou concert sub genericul „Portativul Tânărului Artist”.

Protagoniștii celei de-a XIII-a ediții sunt elevi de la Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă”:

  • Clasa de muzică de cameră – îndrumător prof. drd. Cătălin Sasu
  • Grupul vocal „Ihos”, dirijor: prof. Petronela Dârțu.

Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 21 aprilie 2018, ora 17.00, în Sala „Ștefan Procopiu” de la Palatul Culturii, iar intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile.

„Portativul tânărului artist” este un proiect artistic-educativ-muzeal, inițiat și coordonat de Carmen Zaharia-Danicov, profesor la Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă” Iași, și de dr.ing. Monica Nănescu, șef al Muzeului Științei și Tehnicii „Ștefan Procopiu”. Această serie de manifestări culturale este dedicată elevilor, studenților și cadrelor didactice din învățământul vocațional, oferindu-le posibilitatea de a performa într-un spațiu scenic neconvențional, precum și publicului pasionat de artă, care are astfel ocazia de a descoperi și încuraja tinerele talente în domeniul muzicii, al artelor dramatice și coregrafice.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 82 = 87