O postare pe Facebook i-a schimbat viata unui om al strazii. Ce s-a intamplat dupa 12 ani in care nu si-a mai vazut familia

0
75

Un om al strazii va petrece pentru prima data in ultimii 12 ani Craciunul alaturi de familia sa, pe care a reusit sa o regaseasca prin intermediul Facebook.

George Cunningham este un barbat care locuieste pe strazi, nu a avut prea mult noroc in viata, iar acum, in perioada sarbatorilor de iarna, cauta un loc unde sa poata lua masa in ziua de Craciun.

Povestea lui a fost postata pe pagina de Facebook “Humans of Ireland”, in cursul saptamanii trecute, un proiect care pur si simplu realizeaza fotografii cu oamenii din Irlanda si le publica cu o descriere scurta. Este un proiect mai mic decat cel pe care toata lumea il stie deja “Humans of New York”, dar materialele publicate de ei au un impact atat de mare incat o viata de om poate fi schimbata in cateva minute.

George a impresionat cu povestea lui mii de oameni care s-au oferit sa il primeasca in casa lor in ziua de Craciun. Un barbat si-a dat seama ca printre cei care au scris mesaje in josul postarii, s-a numarat si sora lui acestui om al strazii, care a marturisit ca nu l-a mai vazut de 12 ani, dar ar vrea sa il primeasca la ea.

Femeia a cerut datele de contact ale lui George, dar pentru ca nu existau astfel de detalii, iar George locuieste pe strada, un blogger s-a oferit sa ii ajute sa se intalneasca pentru ca barbatul sa se intoarca in sanul familiei in perioada sarbatorilor.

Fotograful care l-a ajutat sa-si regaseasca familia a povestit ca a tinut legatura cu George si ca acesta este entuziasmat de faptul ca isi va petrece Craciunul pentru prima data in ultimii 12 ani alaturi de cei dragi: “Sper sa se bucure de sarbatorile de anul acesta. M-a sunat sa-mi spuna ca se intoarce acasa si parea foarte fericit”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here