Oferta Pizzeriei Smile din Păcurari: soclu de WC cu pisoar la nasul clientului. La fel de urât pute și afacerea controlată de familia Durac

0
117

Fără îndoială, aspectul toaletei este esențial pentru imaginea unui restaurant, fiind locul care definește perfect respectul sau lipsa acestuia pentru client. Spațiu al intimității, dar mai ales al igienei perfecte, toaleta rezumă în estetica ei întreaga filosofie a ospitalității unui local. Teoretic, sună bine, dar ce te faci cu practica? Celui care are ghinionul de a folosi toaleta Pizzeriei Smile din Păcurari cu siguranță îi va dispărea „smile” –ul de pe față. Va descoperi un concept de design interior provenit direct din gândirea unui vidanjor: pisoarul așezat în compania soclului de WC, ca doi prieteni de nedespărțit. Practic, te așezi pe soclu și poți avea parte de experiența unei meditații impregnate de mirosul de urină din pisoar, aflat chiar lângă tâmpla ta gânditoare. Totuși, cum poți reuni în același spațiu soclul cu pisoarul? Își închipuie cineva că doi indivizi se pot afla simultan în toaletă, folosind cele două facilități fiziologice? Totul sub afișul cu îndemnul deosebit de inspirat: „Poftă bună!” Pereții gălbui, de o tristețe iremediabilă, sporește depresia nefericitului client. Despre ușa din carton scorojit prevăzută cu un zăvor ruginit, numai bun de pus pe poarta unui grajd, ce să mai spui? Cel mult să tragi apa și să o ștergi cât mai repede afară, la aer curat.

Pizza Smilei, o afacere care pute rau

In anul 2022, Smile Aris Sweet SRL, firma prin intermediul căreia se derulează afacerea „Pizza Smile” din Păcurari , a solicitat protecţia Legii 85/2014, iar această cerere de intrare în insolvenţă a dus la înregistrarea Dosarului nr.5198/99/2022. Înfiinţată în iunie 2017, Smile Aris Sweet SRL are sediul social în Valea Lupului, iar ca unic asociat şi administrator figurează (în acte) septuagenarul Adrian Durac, chiar dacă atat clienti cat si angajati, sau mai degraba fosti angajati, stiu ca patroana este Mihaela Durac, ajunsa mai nou in postura de ospatarita dupa ce s-a dus buhul cu tepele trase angajatilor.

Firma controlata de familia Durac a raportat profit doar în 2020, in rest, atat in anii anteriori cat si pana la nivelul anului 2022 cand a depus ultima raportare si a avut şi cea mai mare cifră de afaceri, de aproape 2 milioane de lei, a fost pe pierdere cu sume de ordinul catorva zeci de mii de lei. Potrivit ultimei raportari, firma a inregistrat in  2022 obligaţii restante la bugetele de stat în valoare totală de 250.948 lei. Practic, situatia financiara a acestei societati pute mai rau decat pisoarul din toaleta pizeriei, dar Fiscul are grija sa dea cu odorizant peste acest putregai de afacere.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here