(P) Pe 9 iunie bătălia pentru municipiul Iași se duce între Bogdan Balanișcu și Mihai Chirica!

0
13

Deși în cursa electorală sunt înscriși mai mulți candidați pentru funcția de primar, ultimele sondaje arată că bătălia reală pentru primăria Iași se duce între actualul edil Mihai Chirica și social – democratul Bogdan Balanișcu care mai are nevoie de numai 7 procente pentru a-l învinge pe liberalul triplu inculpat și bătăuș al Iașului. În acest context, schimbarea din temelii a administrației, după două mandate de promisiuni și machete nerealizate, se poate produce prin votul util al ieșenilor.

Din Iașul celor nevăzuți și neauziți vine dorința de schimbare. Oamenii vor astăzi o Primărie care să muncească real pentru toți, nu care să-i discrimineze și să-i izoleze în sărăcia și în să rămână indiferentă la problemele lor.  – Important: după 9 ani putem face schimbarea la Iași printr-un vot util: Sondajele arată că-l pot scoate pe Mihai Chirica din Palatul Roznovanu dacă oamenii ies la vot și dacă mă susțin! Bătălia se duce astăzi între penalul Mihai Chirica și mine, iar orice vot dat unui alt candidat în afară mea reprezintă de fapt o șansă de câștig pentru primarul triplu trimis în judecată și bătăuș al Iașului, Mihai Chirica”, a declarat Bogdan Balanișcu, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului.

Reamintim că social-democratul a fost singurul candidat care a luat la pas fiecare cartier al Iașului și a stat de vorbă cu oamenii despre nevoile lor, prezentând în detaliu fiecare proiect al planului său de guvernare locală ce vine cu soluții la problemele oamenilor. În urma acestor întâlniri a reieșit clar faptul că ieșenii vor să fie auziți, văzuți și vor să fie tratați egal! „Votul de duminică este semnul prin care spunem nu corupției, violenței, incompetenței, indiferenței față de oameni! Este și semnul că nu vă dați votul acelor candidați care au dus administrația în derizoriu, care au bagatelizat campania electorală, care au devenit clovnii scenei politice, agasându-vă cu mesaje pamfletare! Viitorul Iașului nu este o glumă, așa că vă încurajez să nu alegeți o glumă de primar, ci să ne mobilizăm forțele pentru a-l scoate pe Chirica afară din Primărie, în Iașul real cu probleme, de care s-a ascuns în 9 ani cât a condus orașul”, a conchis Bogdan Balanișcu!

* **

Ultimul sondaj comandat de PSD a fost realizat de Executat de S.C. Sociopol S.R.L Prestator și arată că diferența dintre Mihai Chirica și Bogdan Balanișcu este de numai 7%, ceea ce înseamnă că social-democratul poate să-l învingă, după 9 ani, pe actualul edil al Iașului.

* **

Programul de guvernare locală al candidatului PSD pentru funcția de primar al Iașului poate fi consultați https://balaniscu.ro/.

 Executat de SC Creative Idea SRL la comanda PSD Iași, CMF: 21240002

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here