Padure taiata si casa jefuita langa postul de politie din Schitu Duca. Fost sef de post, tata hotilor

0
80

Vreme de ani buni, un fost sef de post de la Politia Schitu Duca a pastorit o retea intreaga de infractori, nestingherit de nimeni. Paduri taiate, proprietati jefuite ca in codru, toate sub protectia fostului sef de post si a unei foste magistrate.

Seful de post nu era strain de taierea padurii mele, deoarece hotul a dus lemne la postul de politie si la judecatoare. In contra acestor lemne, fostul sef de post i-a dat peste din iaz. Alti hoti ii aduceau grau cu camioanele si le bagau in subsolul postului de politie. Tinea cate 50 de porci la postul de politie din comuna. Ca sa-i creasca, trimitea hotii satului sa fure de la Gostat furaje pentru porci”, a declarat batrana.

Povestea se repeta: raiul hotilor

Aceeasi batrana de 80 de ani s-a trezit recent cu casa sparta si mai multe bunuri furate si vandute prin sat, chiar de catre cel pe care il gazduia din mila, impreuna cu concubina acestuia. Din casa care se afla gard in gard cu postul de Politie au fost furate mai multe bunuri dupa ce hotul a ridicat usa din balamale si a patruns fraudulos.

Paradoxul face ca individul si concubina sa sa fie gazduiti in continuare de victima. Motivul este incredibil.

Pentru a evita jafuri si mai serioase ale proprietatii, batrana a preferat sa-i pastreze pe aceeasi doi lupi paznici la oi. Peste drum de postul Politiei, familia Margarint terorizeaza satul de ani buni prin talharii, jafuri si alte amenintari, cunoscute organelor abilitate. Acestia par de neoprit.

Comuna Schitu Duca se dovedeste inca o data ca este un sat fara caini,  o localitate stapanita de infractori.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here