Bogdan Tanase se impica in cazul fetitei sarace din Vaslui. “O sa le fac o casa noua pana de Craciun”

0
68

Bogdan Tanasa de la Casa Share se va ocupa ca familia Roxanei sa aiba o casa noua. A facut pana acum 17 locuinte moderne pentru familiile sarace din Iasi. Ajutati-l pe Bogdan sa o ajuta pe copila asta care mergea la scoala flamanda si care nu-si dorea decat sa manance carne cu piure. Bogdan nu le construieste doar case ci are grija sa-i tina in scoala. Sms la 8844 cu mesajul CASA 2 euro/luna.

Tot mai mulți oameni îi sar în ajutor Roxanei, copila din Vaslui care avea o dorință de o simplitate dureroasă: să mănânce piure cu carne.

Povestea ei a fost văzută de milioane de români, atât la televizor cât și în mediul online, iar multi dintre aceștia i-au sărit imediat în ajutor. Pe lângă voluntarii care le-au dus mâncare, ieșeanul Bogdan Tănasă, fondatorul proiectului ”Casa Share”, s-a oferit să repare casa familiei.

Roxana vrea să devină doctoriță. Dar NU a mai mâncat un piure cu carne sau un biscuite de mult timp!! DE CE ???E greu cu răspunsul, sunt mulți vinovați! Acum, eu am fost la familie și situația este gravă, plouă prin acoperiș iar casa pică peste ei, au cinci copii: Mihaela are 14 ani, Gabriel 16 ani, Roxana 9 ani, Marian 8 ani, Isabela 2 ani.

Tatăl este căzut la pat și este sub tratament medical, mama are grijă de copii și toți copiii merg la școală cu excepția băiatului cel mare, care muncește cu ziua prin sat să-și poată ajuta familia. O să le fac altă casă. Poate vreți și voi să-i dăm o șansă noua lui Roxana. Un Sms la 8844 cu mesajul CASA

Asta înseamnă pentru mine o Sărbătoare: să NU lași un copil flămând ! Roxana vroia să mănânce pâine cu piure și biscuți ! O să primească mai mult: o casă nouă până de Crăciun. Așa îl simt eu pe Dumnezeu în sufletul meu !! Luni săpăm fundația la Casa Share 19.”, a scris Bogdan Tănasă pe contul său de Facebook.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

43 − 39 =