Palatul Culturii din Iasi a găzduit ceremonialul de investire a voievodului de tinichea, sub patronajul dregatorilor COVID

0
77

Lui Costel Alexe, noul presedinte al Consiliului Judetean Iasi, ii pute Casa Pătrată încă din prima zi de mandat. Prea pătrată, prea de la tara! Aceleasi caracteristici comune pe care noul presedinte încearcă din răsputeri sa le ascundă – cubusmul mental si atitudinea rurala. Date fiind aceste considerente, depunerea juramantului de onoare la investirea in functia de presedinte al CJ Iasi a avut loc in Sala Voievozilor de la Palatul Culturii, ci nu in institutia pe care urmeaza sa o conduca timp de 4 ani. La eveniment i-au fost alaturi nasii spirituali, premierul Ludovic Orban si ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, artizanii cenzurarii libertatilor cetatenesti, in numele COVID.

Vom face din Iași casa oricărui om de bună credință, casa studenților care vin aici să se formeze pentru viitor și care merită să găsească campusuri moderne și o infrastructură educațională europeană, a turiștilor care vor să descopere bogățiile culturale și naturale ale Iașului, a investitorilor pentru care administrația locală trebuie să fie un sprijin și nu un blocaj birocratic și a tuturor celor care ni se vor alătura cu cele mai bune intenții pentru a contribui la dezvoltarea comunității noastre.

Sunt mândru să pot trăi acest moment, iar mândria mea nu vine dintr-un orgoliu personal, ci din faptul că ieșenii au înțeles că votul este esența democrației și l-au folosit pentru a schimba fața județelui nostru. Alegerea acestei echipe liberale pe care am onoarea să o conduc va însemna conectarea întregului județ la restul țării prin dezvoltarea infrastructurii rutiere, accesul la servicii medicale de calitate prin modernizarea spitalelor și implementarea proiectului Spitalului Regional de Urgență, crearea de noi locuri de muncă prin dezvoltarea de Parcuri Industriale, investiții în educație care să asigure accesul echitabil al tuturor elevilor, fie că sunt din mediul urban sau rural, la o educație de calitate, racordarea la rețeaua de gaze naturale, apă și canalizare a tuturor comunelor din județ, servicii sociale în beneficiul cetățenilor și digitalizarea activității instituțiilor publice”, sunt promisiunile noului baron judetean, Costel Alexe.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here