Panourile publicitare de zeci de mii de euro ale Primariei Iasi, folosite pentru promovarea industriei erotice

0
72

Pare ireal ce se intampla in orasul al carui primar este “disidentul” Mihai Chirica. Patroni de videochat-uri, paravan pentru “industria pornografica” din capitala Moldovei, au acaparat logistica administratiei publice, pe care o folosesc in scopuri imorale. In locul unor spectacole, dezbateri publice sau evenimente sub marca Centenar 2018, panourile stradale ale Primariei Iasi sunt folosite pentru campania de recrutare de femei usoare pentru firma de videochat Vixen Studio.

Eu am publicitate pe altceva, in alta parte. Sunt puse afise in alta parte decat in spatiile contractate? Nu ma ocup eu cu afisajul, dar o sa ma duc sa verific. Nu stiu ce au facut cei cu care lucrez, care lipesc afise, dar rezolvam imediat problema”, a spus Bodea Costin, managerul Vixen Studio, pozand intr-o persoana onorabila, a carei afacere ii este stricata, din cand in cand, de stangaciile angajatilor.

Practic, dupa ce au invadat Iasul cu afise pe care le-au lipit in tot felul de locuri neautorizate pentru afisaj stradal, fara a primi nicio sanctiune, oamenii lui Bodea Costin au confiscat si panourile achizitionate ca spatiu publicitar pentru evenimente culturale, in special. Reamintim faptul ca, in cursul anului trecut, Primaria Iasi a achizitionat, in urma unei proceduri controversate de licitatie, 80 de stalpi de iluminat si 50 de panouri stradale cu suma de 737.000 lei. De la montarea acestor panouri in oras, administratia Chirica nu a dat  panourilor nicio intrebuintare.

Fata de ocuparea acestor panouri cu afise ale firmei de videochat, oamenii lui Chirica se apara si sustin sus si tare ca au fost facuti pe la spate, intre Primarie si Vixen Studio neexistand niciun contract de publicitate.

Nu avem niciun contract cu firma respectiva. Vom solicita Politiei Locale sa intervina”, au precizat sefii Primariei.

Bodea Costin, supranumit “Regele videochatului” si-a infiintat firma de videochat in urma cu 10 ani. Acesta a fost proprietarul localului My Way din zona Copou, local care a facut obiectul unui proces cu Consiliul Judetean Iasi din cauza ocuparii abuzive a unui spatiu. Patronul Vixen Studio a devenit cunoscut mai ales in urma scadalurilor in care a fost implicat. In urma cu circa 5 ani, Costin Bodea a ajuns pe mainile politistilor dupa ce si-a snopit in bataie sotia, cumnatul si bona, in propria casa. Cu un an inainte de acest incident violent, Bodea a fost implicat intr-o altercatie intr-un restaurant din Bucium.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here