Paradisul exotic din Olt: sat fara apa si canalizare, dar cu palmieri de plastic. Investitiile aberante nu se opresc aici

0
49

Primul loc in topul investitiilor inutile facute in Romania il poate ocupa oricand o comuna din Olt, fara apa curenta si canalizare. Ce conteaza!

Important este ca fostul primar a cumparat din bani publici doi palmieri uriasi, din plastic, pe care i-a amplasat in fata unei cladiri aflate in paragina. In aceeasi localitate exista si un teren sintetic de fotbal pe care se joaca vacile, dar si 6 parcuri pline de balarii.

La Cungrea, chiar in mijlocul asezarii, doi palmieri portocalii de plastic strajuiesc intrarea intr-o cladire parasita, un fost camin pentru angajatii unei companii private. Satenii s-au obisnuit demult cu ideea si nu se mai intreaba de ce au aparut acolo cocotierii oltenesti. Stiu doar ca fostul primar a dat pe ei 6 mii de euro.

Marea mirare a oltenilor o reprezinta insa fructele de plastic din varf care seara lumineaza.

Actualul primar recunoaste inutilitatea investitiei si sustine ca nu stie ce planuri a avut fostul edil.

Alexe Dorel, primarul comunei Cungrea: “Nu era oportun, mai ales ca sunt niste plasticuri si o culoare deosebita. Sunt conectate la iluminatul public, in momentul in care iluminatul public declanseaza, incep si ele sa lumineze. Eu sunt dispus sa ii dau, sa imi recuperez aceasta suma. O sa dau un anunt pe net.”

Tot la Cungrea exista sase parcuri in paragina si un teren de fotbal pe care se joaca vacile localnicilor. Toate au costat in jur de 350.000 de euro. Fara nicio gluma investitiile pot fi pazite oricand cu tunul, pentru ca exista si asa ceva in comuna. Pacat insa ca oamenii au closetul in curte si nu au apa la robinet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

63 − = 53